Een fijne, vertrouwelijke en snelle manier van begeleiding en coaching binnen handbereik

Begeleiding in je eigen tempo, precies wanneer jij dat nodig hebt.

Loop je vast in je gedachten? Wil je even je hart luchten en je ei kwijt kunnen? Of heb je gewoon alleen een vraag waar jij snel antwoord op hebben? Dan is Whatsapp coaching echt iets voor jou.

Ik ben je klankbord en je uitlaatklep en geef je net dat zetje wat je nodig hebt, zonder een heel traject. Een prettige manier om toch coaching en begeleiding te ontvangen waar en wanneer jij hier behoefte aan hebt.

 

Whatsapp Coaching

Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their growth
– John Whitmore –

Groei begint bij jezelf

Bij het jezelf open stellen voor groei, verandering & creëren van rust

Alleen is dit natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan. Want zeg nou zelf, van dat aanklooien heb je nu wel genoeg, maar je weet niet altijd even goed waar te beginnen.

Je hebt gaandeweg soms even dat zetje in je rug nodig om de stappen te zetten in je eigen ontwikkeling. Een coach langs de zijlijn die met je meeloopt, maar dan op een afstand. Een sparringspartner die jij op momenten wanneer jij dat wil & wanneer jij dit nodig hebt in kan zetten om het hemd van het lijf te vragen. Om die schop onder je kont te geven, maar ook om die schouder te zijn voor je om even stoom af te blazen.

Jij geeft wel het voortouw. 
Jij bent diegene die bepaalt waar jij naartoe wil gaan.
De controle ligt nog steeds bij jou, alleen sta je er niet alleen voor!
Het begint bij jezelf. Jouw input is daarin belangrijk en vanuit daar kunnen we er samen werken aan jouw doelen.

 

Deze vorm van coahing is een mooie manier om jezelf te prikkelen om stappen vooruit te zetten

Wat jij wel kunt verwachten

N

Snelle reactie op je appje(s)

Wanneer jij je vraag hebt gesteld zal ik binnen 8 uur reageren. Mocht ik in de 8 uur niet direct een reactie kunnen geven, hoor je wel van mij wanneer je wel een goede, uitgebreide reactie kan ontvangen. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

N

Uitgebreide feedback

Je kunt van mij filmpjes of audio’s ontvangen waarin ik meer uitleg zal geven hoe jij zelf kan leren aanpakken. Om te leren omdenken. Verwacht geen korte berichtjes, maar ik neem juist de tijd om echt samen er alles uit te halen wat nu nog verborgen zit.

N

Jij bent in control van je eigen ontwikkeling

Ik ben er voor je, geef je tips & tricks, zal een luisterend oor bieden, maar jij bent zelf de sleutel tot succes. Jij geeft alle input en ik zal je begeleiden. Zonder jouw input zul je helaas niet alles eruit kunnen halen wat er in zit

N

Je eigen Power ontdekken

Terug gaan naar de basis, waar het allemaal om draait. Jezelf zien en jezelf zijn zoals je echt bent. Onder die piekergedachten en onzekerheid zit echt een power verborgen, daar gaan we direct naar op zoek!

Wat je niet kunt verwachten

M

Een quickfix waarbij alles direct is opgelost

Ik kan je uit die droom helpen, dat bestaat niet! Er zijn geen snelle antwoorden op je vragen of dingen waar je tegenaan loopt Je persoonlijke ontwikkeling en je groei heeft tijd nodig. Gun jezelf echt die tijd om jezelf open te stellen. Aleen dan ontstaan er mooie momenten en die A-ha momentjes wanneer alles op zijn plek valt

M

Alle input vanuit mij als coach

Hoewel ik heel graag help en heel graag je alles wil meegeven is het wel aan jou. Jij hebt het stuur in handen en jij beslist zelf wat je wil weten en wil leren. Ik verwacht van jou dat je lekker blijft vragen, blijft voorleggen waar je tegenaan loopt, alleen dan ga jij flinke resultaten behalen.

M

Hele dag appen voor direct antwoord

Hoe verleidelijk het ook is om direct alle informatie te absorberen als een spons, is het niet de bedoeling om alles op 1 dag te appen. Geef jezelf ook de rust en tijd om het uit te strekken gedurende de periode, zodat je alle informatie op je in kan laten werken en kan voelen wat jij ermee kan doen

Hoe ziet Whatsapp Coaching eruit?

Een week of een maand lang binnen 8 uur antwoord op je vragen

Hoe handig is het om een vraag te stellen wanneer jij dat wil? Juist, heel handig! Het is direct een moment van loslaten, want je stuurt het direct door en hoeft er niet veel meer over na te denken. Ook is het een manier om meer te voelen wat je nodig hebt. Echt even stilstaan bij hetgeen waar jij op dat moment tegenaan loopt.

In die week of maand sta ik voor je klaar om z.s.m. je te ondersteunen en de begeleiding te geven die jij nu nodig hebt.

Jouw groei staat voorop

Jijzelf staat centraal. Als je weet waar jij in het dagelijkse leven tegenaan loopt ben je al goed op weg, alleen dan kun je daadwerkelijk aanpassingen maken in je dagelijkse leven en het jezelf een stuk gemakkelijker maken. 

Ben je bereid om jezelf open te stellen zul je jezelf ook tegen kunnen komen, juist dat is ook een vorm van groei. Het is niet altijd leuk, maar wel noodzakelijk om je ogen te openen. Juist dan kom ik om de hoek kijken om je de handvatten uit te reiken hoe het aan te pakken.
Jij doet het werk, maar je staat er niet alleen voor!

Wat is je investering in jezelf?

WHATSAPP COACHING 
Voor een week

€ 49,-

* Een week lang coaching & begeleiding.
* Binnen 8 uur reactie
* 20% korting op een Reiki Healing tijdens de coaching

BONUS:
Je ontvangt het werkboek “Magie van Intuitie”

WHATSAPP COACHINNG
Voor een maand

€ 149,-

* Een week lang coaching & begeleiding.
* Binnen 8 uur reactie
* 20% korting op een Reiki Healing tijdens de coaching

BONUS:
Je ontvangt het werkboek “Magie van Intuitie”

Veelgestelde Vragen

Ik heb aan een week niet genoeg, maar een maand lang vind ik net te lang

Mijn advies zou zijn om dan zeker voor een maand te kiezen. Waarom? Er zullen ook dagen zijn waarbij alles lekker loopt bij je en je voelt je gewoon goed. De volgende dag loop je misschien wel ergens tegenaan en dan kun je ook direct appen. Een week is sneller voorbij dan je denkt.

Juist om de tips& tricks toe te passen heb je over het algemeen net wat langer nodig om het eigen te maken. Mocht je dan nog ergens over vallen heb je die begeleiding nog direct op zak.

Kan ik dit combineren met Reiki?

Dit is zeker mogelijk! Ik zou zelf zeggen dat het een top combinatie is om fysiek en mentaal rustiger te worden. Na de healing kunnen we het ook hebben over hetgeen wat er op dat moment speelt en wat jij nog nodig hebt.

Een toffe bonus:
Wanneer jij tijdens de Whatsapp Coaching een Reiki healing boekt ontvang jij 20% korting op een healing.

Boek dan snel hier je healing in:
Boek een Reiki healing

Wat als ik na de periode nog een keer Whatsapp Coaching wil?

Dit is mogelijk. Vraag zeker na afloop van de periode wat er mogelijk is. 

Kan ik in termijnen betalen?

Wanneer jij kiest voor de maand Whatsapp Coaching is het mogelijk om dit in 3 termijnen van €50 te betalen. Zie Whatsapp Coaching voor een maand

Is het mogelijk om voorafgaand aan de Whatsapp Coaching samen een vrijblijvend gesprek te plannen?

Natuurlijk is dat mogelijk! Soms is het goed om samen op dezelfde golflengte te zitten en samen de mogelijkheden te bespreken. 

Wil je graag een vrijblijvend gesprek plannen? Dat kun je hier doen:
Ik wil een vrijblijvend gesprek inplannen.