Wat is hoogsensitiviteit? En welk effect heeft dit op het moederschap?

okt 18, 2022 | Hoogsensitiviteit

Hoe Reiki jou kan helpen om (meer) innerlijke rust te ervaren

Een rustig hoofd, weinig (pieker)gedachten en meer positiviteit en energie, dat wil jij toch ook? Lees dan snel verder, want Reiki kan je echt helpen om meer rust te ervaren.

Mocht je nog nooit van Reiki hebben gehoord vertel ik hier graag over. Reiki is een Japanse alternatieve genijswijze waarbij je door handoplegging de “levensenergie” overdraagt. Deze universele levensenergie herstelt je balans en harmonie in het lichaam en versnelt het jouw natuurlijke genezingsproces.

Reiki kan je dus bij lichamelijke klachten helpen, maar het helpt je ook met het verzachten van mentale blokkades. Het piekeren wat iedereen wel eens doet kan dus een halt worden geroepen door Reiki. Juist door Reiki kan de energie weer lekker stromen en zullen energetische blokkades worden verzacht en zelfs geheeld.
Hier ligt echt de kracht van Reiki! Het helpt je op verschillende manieren en het geeft precies aan waar jouw aandacht naartoe mag om verder te gaan met jouw eigen persoonlijke weg die jij mag bewandelen.

Juist doordat jij jezelf de tijd en ruimte gunt om te helen ga jij merken dat jij na een tijdje meer innerlijke rust ervaart.

Een rustiger, opgeruimd hoofd en natuurlijk meer energie! Ook zul je gaan merken dat jij jouw mindset positief aan het veranderen bent. Zelfs dat jij meer zelfliefde ervaart. Je zet jezelf dan echt op nummer 1 en dat is ook de plek waar jij jezelf mag zetten.

Zonder chaos en juist in het moment leven.Dat is waar jij wil zijn. Je geen zorgen hoeft te maken of wat was en wat nog moet komen. Je kan jezelf daar helemaal gek mee maken! Wanneer jij dat juist inziet en met Reiki begint (of een Reiki Traject) zul je naar de diepere lagen van jezelf en je gedachten gaan. Natuurlijk kan dit soms confronterend zijn! Ook daarbij help ik jou. Om niet te blijven hangen in je verleden of hetgeen wat jij hebt meegemaakt. Jij staat er niet alleen voor! Er kan zoveel moois gebeuren tijdens en na een healing dat er al stukjes aan het helen zijn waarvan jij soms nog geen weet hebt.

Voorbij dat ene stemmetje wat jou klein houdt mag jij gaan. Dat stemmetje mag worden gedoofd en je hart mag geopend worden naar meer liefde voor jezelf! De verbinding met jezelf mag hersteld worden. Reiki kan jou daarbij heel goed helpen, en niet alleen Reiki. Ik sta ook achter je en begeleid je door de diepere laagjes naar de persoon wie jij nu werkelijk bent.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FOLLOW THE SOCIALS

Margje Brok

Hi, ik ben Margje

Reiki Healer, coach & Positivitietchick

Ik help jou om weer innerlijke rust te vinden. Niet alleen de rust, maar de verbinding met jezelf weer te herstellen en op te bouwen. Om weer lekker in je flow en energie te zitten en dit zorgt dan weer voor balans. 

Reiki is daar een prachtige tool voor om je verder op weg te helpen. Natuurlijk geef ik hierbij ook coaching om nog veel dieper naar je eigen kern te keren en volmondig te leven zoals jij bent.

Veel leesplezier met deze blogs!