Van alsmaar piekeren en continu maar "aan" staan & doorgaan naar volledige rust in je hoofd en lijf

Jij merkt dat je vastloopt, geen idee meer hebt waar te beginnen om lekker in je vel te zitten. De balans is ver te zoeken en zo mogen jouw zelfvertrouwen en energie een positieve boost krijgen!

Voel jij aan alles dat er NU verandering mag komen om jezelf te mogen transformeren naar een energieke, zelfverzekerde vrouw die zich laat leiden door haar gevoel i.p.v. die vastlopende en belemmerende gedachten?

In dit Reikitraject help ik jou naar verbinding met jezelf zodat jij je kan leven vanuit jouw voorwaarden, jouw energie en jouw gevoel

Het begint allemaal bij jou…

Je hoofd is overvol met verschillende gedachten, veelal met gedachten die je op dit moment zo belemmeren dat je er onzeker van wordt. Om gek van te worden! Als je deze gedachten eens kon stoppen en omzetten naar positieve, rustgevende en energie volle gedachten zou dat geweldig zijn! Ook wil je meer energie om te genieten, leuken dingen te ondernemen met je gezin en weer in balans te zijn.

Jij bent diegene die daar verandering in kan brengen en de energie weer kan laten stromen.
Alleen weet je op dit moment niet hoe, want waar begin je dan?

Juist, je begint bij jezelf. Tijdens dit coachtraject coach ik jou om terug te gaan naar jouw basis:

Jouw gevoel.

Daar zit alle Magie verborgen en deze Magie mag weer shinen. Jij mag weer gaan shinen! Ik beloof je, wanneer de energie weer stroomt gaan er mooie veranderingen ontstaan waar jij het bestaan niet van wist.

Jij mag in jezelf  geloven! Dat jij

 

Veel meer uit jezelf kan halen

Doorzettingsvermogen hebt

Zoveel meer power en moois in je hebt

Met meer zelfvertrouwen mag gaan shinen

Mag gaan vertrouwen op dat onderbuikgevoel

Innerlijke Rust verdient

De belangrijkste persoon uit je leven bent

Je grenzen mag bewaken om sterker te staan

Klinkt bovenstaande als muziek en je oren, maar loop jij tegen deze gedachten & gevoelens aan?

A

Ik ben alsmaar aan het piekeren en ik kom niet meer uit deze warboel aan gedachtes

A

Ik kan niets hebben, geen geluid of veel mensen  om me heen en alles om me heen wordt me teveel

A

Ik wil alles en voor iedereen het goed doen, maar juist door mijn perfectionisme lukt het niet.

A

Ik ben gefrusteerd en heb hierdoor een kort lontje. 

A

Ik verlies veel van mijn energie en ik kan mijn energie niet opladen. Ben hierdoor moe of beter gezegd: uitgeput

A

Ik sta continu maar “aan” en ervaar nooit de rust waar ik zo naar verlang

Maar ben jij klaar om

Z

Een flinke energie boost te krijgen? Niet alleen die energieboost, maar ook om te leren hoe jij die energie vast kan blijven houden

Z

Om te leren denken? Vaak zit je vast in je aangeleerde denkpatronen en ik help je om deze te doorbreken & verzachten

Z

Te leren waar jij door overprikkeld raakt. Dat is een zoektocht waar veel tijd en ook emotie in gaat zitten. Ik geef je de juiste tools om dit voor jezelf te onderzoeken.

Z

Jezelf meer te gaan pleasen in plaats van telkens maar die ander pleasen. Terug naar: Wat wil ik? Waar heb ik behoefte aan?

Z

De verbinding met jezelf te herstellen en je te laten leiden door je gevoel

Je moet je intuïtie trainen, je moet die zachte stem binnen in je vertrouwen die je exact vertelt wat je moet zeggen, wat je moet beslissen.

– Ingrid Bergman –

Wat jij kunt verwachten van dit coachtraject

Intuitie vertrouwen

JIJZELF STAAT CENTRAAL

Jijzelf bent de belangrijkste persoon in je leven. Wanneer jij zorgt voor een basis en een goede verbinding met jezelf ontdek jij je eigen kracht.

Samen deepdiven we ook in de toekomst. Waar wil je naartoe met je leven? Wat wil je bereiken? Hoe kan jij in je beste energie zitten?

ZELFLIEFDE & BEWUSTZIJN

Het bewustzijn vergroten. Weten hoe jij je voelt, maar ook een vangnet waar jij op terug kan vallen wanneer het even niet zo lekker gaat. Gewoon even Zijn!

Zonder oordeel naar jezelf kijken en vooral met veel zelfliefde, omdat jij dit verdient. Jij mag er zijn, dat mag jij voelen en uitstralen!

ZELFZORG & LOSLATEN

Eerst goed voor jezelf zijn, dan pas voor de ander. Zelfzorg is de nummer 1 prioriteit. Hoe doe je dat, jezelf op 1 zetten? Zonder enig oordeel naar jezelf?

Loslaten hoort hier ook bij! Laat het oude (negatieve) los en focus op het positieve. Loslaten betekent juist het nieuwe toelaten

ENERGIE & BLOKKADES

Energie is alles. Alles is energie, maar wanneer de energie niet stroomt zul je merken dat je vastloopt en blokkeert. Deze energie mag weer lekker stromen!

Waardoor blokkeer je? Waarin loop je vast? Als dit duidelijk is kan de energie weer stromen en geeft je ook positieve energie!

Weet je? Vroeger voelde ik me een grijze muis


EN WIST IK ECHT NIET WAT IK MET MEZELF AAN MOEST.

Ik voelde me rot, onbegrepen en een vreemde eend in de bijt.
Nergens paste ik echt bij en ik was ontzettend onzeker en voelde ik me eenzaam en was ik uitgeput.

Totdat ik een aantal jaar geleden op een kantelpunt in mijn leven kwam. Ik kwam erachter dat ik een hoogsensitief persoon ben en dat ik alles haarfijn aanvoel. Alles wat ik kon vinden over hoogsensitiviteit wilde ik lezen, zien & horen om mezelf beter te leren kennen en ontwikkelen.

 Deze kennis en mijn ervaringen die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan wilde ik delen en besloot ik mijn krachten te bundelen. Dit om de wereld een stukje mooier en liefdevoller te maken. 
Om vrouwen zoals jij te laten zien en voelen dat jij er toe doet en je niet raar hoeft te voelen.

Mijn missie is jou te helpen bij het verbinden met jezelf, jouw gevoel en zelfvertrouwen om zo te leven volgens jouw eigen waarden 
 

 

Dit is wat jij krijgt

01.

In dit coachtraject gaat het om 6 sessies van 1 a 1.5 uur per sessie

02.

De coachsessies zullen online of in mijn praktijk plaatsvinden

03.

Met toffe (huiswerk) opdrachten leer dichterbij je gevoel te komen

04.

Onbeperkte ondersteuning per e-mail. Ik reageer altijd binnen 24 uur.

Bonus 1

Jij ontvangt een  persoonlijk geschenk. Helemaal afgestemd op jou! Waar jij tijdens dit traject iets aan hebt en een liefdevolle reminder is

Bonus 2

Een bonus pagina vol met toffe videos’s, meditaties en nog meer coachingtips voor jou om al stappen te maken in je ontwikkeling

Bonus 3

Om goed in je vel te zitten is het fijn als jouw energie goed is. Tijdens dit traject ontvang jij daarom ook 3 Reiki behandelingen

Bonus 4

Een persoonlijke afsluiting van het traject. Om alles nogmaals door te lopen en evt de laatste vragen te bespreken

- Zijn wij een energetische match? -

Om te groeien en verder te ontwikkelen is het voor jou zeer goed en ik kan wel zeggen essentieel om je open en bloot te stellen. Door je angsten en onzekerheden in de ogen te kijken en die kleine (of grote) “demonen” onder ogen te zien. Ja, dit kan heel confronterend en eng zijn, maar het bied je zoveel moois! Het is een grote overwinning wanneer jij dit aangaat, en jij voelt je sterker en zelfverzekerder. Jij weet waar jouw kracht ligt!

Daarom vind ik de klik ontzettend belangrijk. Mocht er die zijn ga ik er alles aan doen om je te helpen waar jij de hulp zo hard nodig hebt. Ik ben jouw klankbord en zal jou leren hoe jij je eigen kleuren weer mag gaan zien. Ik geef alles en ik verwacht dat jij hetzelfde doet.

Mijn coaching is geheel zonder oordeel en ik stel mezelf ook helemaal open voor jou. Waar jij mij nodig hebt, sta ik aan je zijde. Zal ik je sturen, maar jij leert vooral jezelf aan te sturen.

Wat zeg jij? Zie jij dit zitten om dit mooie avontuur aan te gaan? Plan hieronder dan hier een Match gesprek in en dan zie en spreek ik je snel!

Veelgestelde vragen

 

Is dit traject wel iets voor mij?

Hell yeah! Wanneer jij nu aan alles voelt, dit wil ik doen is het nu de tijd.

Mocht je twijfelen zeg ik ook: doen! Weet je, het is nooit te laat om aan jezelf en je eigen intuitie te gaan werken. Vroeg of laat zul je erop gaan bouwen en des te beter is het om dat NU te doen. Veilig, samen met iemand om te leren hoe jij op je intuitie kunt gaan bouwen.

Wil jij eerst nog een gratis kennismaking plannen? Dit kan! Stuur mij een mail naar info@margjebrok.nl of stuur mij een DM via Instagram.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit traject?

Hierbij gaat het om 6 online sessies die worden gegeven via Zoom of bij mij op mijn praktijk. Deze sessies zijn een uur per sessie.

Jij ontvangt van mij thuiswerkopdrachten mee en deze zijn gemiddeld in een uurtje te doen. Daarbij geef ik nog een Reiki healing. Dit kan bij mij in mijn praktijk zijn of via een afstandshealing. Deze healings zijn ook ongeveer een uur. 

Wat is mijn investering?

Allereerst wil ik aangeven dat dit een investering in jezelf is en in je toekomst. Hoeveel kost het je nu om niet lekker in je vel te zitten? Om niet het beste in jezelf naar boven kunnen halen en daar juist onzeker van te worden? Juist, het kost je alleen maar negativiteit en dat is juist waar ik verandering in wil gaan brengen.

De investering voor dit persoonlijke traject is €633,-
Jij mag dit ook in 3 termijnen betalen (dan komt daar €33 bovenop).

Natuurlijk ontvang jij voor deze investering ook nog bonussen en dat zijn:

– Een welkomstgeschrenk helemaal op jou afgestemd.
– Omdat alles met elkaar in verbinding staat zal ik je uitnodigen voor 3 Reiki sessies. Dit om te ontspannen en te voelen waar de energie mag gaan stromen.

Kan ik meerdere sessies bijboeken?

Natuurlijk is dit mogelijk! Ik weet dat jij al ver kan komen met 6 sessies, maar soms heb je net nog meer sessies nodig om nog grotere stappen te kunnen zetten. Om nog meer te kunnen en willen bereiken. Na deze 6 sessies evalueren wij uiteraard hoe jij de sessies vond en bespreken wij of jij nog sessies nodig hebt.

Mijn vraag staat er niet bij

Mocht je nog vragen hebben, stuur mij gerust een mail naar info@margjebrok.nl. Ik zal z.s.m. (binnen 24 uur) antwoorden en zal ik je verder helpen.

Margje Brok

Als intuïtief coach en Reiki healer help ik jou bij het herstellen van blokkades en leer ik jou hoe jij kunt vertrouwen op je gevoel. 

Mijn positiviteit, energie & enthousiasme werken lekker aanstekelijk om zo direct aan de slag te kunnen gaan!

Let Connect

Contactgegevens

Postadres en op afspraak
Beatrixstraat 8
5161 HP Sprang-Capelle
Telnummer: 06-40563992

KVK nummer: 78681111
BTW nummer: NL003374412B95

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring