Wanneer jouw (levens)energie weer stroomt zal het zelfhelend vermogen van jouw lichaam worden geactiveerd

Alles is energie en de energie mag lekker stromen.
Wanneer het (even) niet stroomt kunnen er verschillende blokkades ontstaan. Dit kan zich uiten in lichamelijke klachten, maar ook dat je gewoon niet lekker in je vel zit. Hierdoor heb je daadwerkelijk minder energie en merk je dat je steeds vaker vastloopt en zo blijf je in een vicieuze cirkel.

Een Reiki Healing kan jou helpen bij het herstellen van die blokkades en brengt de energiehuishouding weer terug in evenwicht. De balans wordt herstelt waar dit nodig is en Reiki kan jou dus een flinke positieve boost en ontspanning geven. Dit allemaal door handoplegging of met een behandeling op afstand.

Reiki werkt holistisch en werkt dus door op verschillende niveaus:

– Fysiek,
– Mentaal
– Emotioneel
– Spiritueel (je intuitie)
– Energetisch.

Hierdoor is Reiki een prachtige tool om in te zetten wanneer jij die balans terug wil en weer een fijne energie krijgt.

– The energy of the mind is the essence of life –

 Reiki is voor jou als jij:

Z

Om wil leren gaan met spanning en stress

Z

Meer mentale en lichamelijke ontspanning

Z

Lichamelijke klachten verminderen

Z

Grip wil krijgen op overprikkeling

Z

Meer helderheid en een betere focus

Z

Het ontwikkelen en versterken van je intuïtie

Z

In het hier en nu leven

Reiki heeft enorm veel voordelen. Natuurlijk is het ook een moment om voor jezelf te kiezen. Even weg uit de waan van de dag. Lekker even helemaal niets! Full focus op jezelf.

Voor ieder is het persoonlijk wat Reiki met je doet. Elke healing is ook anders. De energie stroomt exact naar hetgeen waar de energie nodig is. Zo kan het best zijn dat je een healing bijna niets voelt of opmerkt terwijl de Reiki energie wel zich weet te manifesteren.

Maar Margje, is zo’n Reiki healing dan niet eng?

Deze vraag hoor ik vaak in mijn praktijk. Een begrijpelijke vraag. Weet je? Het is een vraag die ik me ook heb afgevraagd toen ik niets van Reiki wist.
Ik kan natuurlijk zeggen: geef je over aan de energie, maar dat is nog best wat vaag, maar wel het beste wat je kunt doen 😉
Je overgeven en voelen wat er gebeurd met je lichaam.

Wat jij kunt ervaren tijdens een healing:
– Tintelingen in je lijf
– Een warm of een koud gevoel krijgen
– Een zwaar of juist een heel licht gevoel krijgen en nog heel veel meer.

Ik ga hier zeker niet alles benoemen wat je kan voelen, want juist op het moment wanneer jij je volledig kan ontspannen gaat de energie stromen!
Voor ieder persoon kan dit anders zijn. De ene sessie is de andere niet.  Soms kan het ook zo zijn dat je niets voelt.

Klinkt dit zweverig?
Misschien, het is een gedachten die kan opkomen bij je. En ja, zo heb ik zelf in het begin ook gedacht… En kijk mij nu eens 😉
En nee, ik sta toch echt met mijn beide benen op de grond.

Mocht je het toch nog vragen hebben of wil je eerst een kennismaking plannen? Dat kan.

Wat jij kunt verwachten van een Reiki healing in mijn praktijk

Pre Healing

Bij binnenkomst ontvang je lekker een kop thee en mag je plaatsnemen in de comfy stoel en mag je al fijn ontspannen. Samen zullen we een inleidend gesprek voeren over hetgeen wat er besproken mag worden en ben ik erg benieuwd naar je thema’s waarin ik jou mag ondersteunen. Ik leg in het kort uit wat er gebeurt tijdens een healing en daarna mag je plek nemen op de massagetafel

Reiki healing

De Reiki energie zal door handoplegging worden doorgegeven. Mijn handen leg ik op verschillende plekken op je lichaam, maar mocht je dit niet prettig vinden zal ik mijn handen net boven je lichaam houden (of een combi hiervan). Geef hierbij zeker aan wat jij prettig vindt. 

Een healing duurt gemiddeld 45 minuten.

After Healing

Na de healing mag je nog rustig blijven liggen om alles tot je te laten komen. Neem daar gerust de tijd voor. Wanneer je iets met me wil delen mag dat, vooral op jouw tempo.
Hierna zullen we ter afsluiting het hebben over de healing en hoe jij het hebt gevonden. Ook ik deel hetgeen wat ik heb opgemerkt en er is na de healing genoeg tijd en ruimte om vragen te stellen.

Wat jij kunt verwachten van een Reiki healing op afstand

Voorafgaand aan de healing op afstand spreken we een datum en tijdstip af.
Op de afgesproken tijd bel ik je vooraf op (via Whatsapp, Facetime of Instagram videobellen) en zullen we een kort inleidend gesprekje hebben waarin we zullen bespreken waar je evt tegenaan loopt en is er ruimte om vragen te stellen. Hierbij vraag ik naar je intentie van de behandeling, maar mocht je dit lastig vinden om dit onder woorden te brengen is dat geen probleem.

Wanneer de behandeling op afstand begint ga jij op een plekje zitten of liggen waar jij tot rust kan komen en volledig kan ontspannen. Jij hoeft niets te doen tijdens de behandeling, laat de energie maar lekker over je heen komen.
De behandeling zelf duurt tussen de 10 en 20 minuten.

Ik laat je weten wanneer de behandeling is afgelopen en zal ik doorgeven wat ik hebt gemerkt tijdens de behandeling en is er natuurlijk ruimte om je verhaal te delen en vragen te stellen.

Hierna sluit ik af met een persoonlijke boodschap. Dit kan een boodschap zijn waar jij de komende tijd je aandacht op mag vestigen of iets compleet anders.
Vaak doe ik dit door een kaartje te trekken uit een kaartendeck of puur vanuit mijn eigen intuitie.

Wat kost een Reiki healing?

REIKI HEALING IN MIJN PRAKTIJK

€ 50

* In mijn praktijk in Sprang-Capelle
* Een healing duurt circa 60 minuten
*Betaling per Tikkie of online te voldoen (wanneer je online een healing inplant)

REIKI HEALING OP AFSTAND

€ 50

* Op een fijne plek bij jou thuis waar jij kan ontspannen
* Een healing duurt circa 30 minuten
*Betaling per Tikkie of online te voldoen (wanneer je online een healing inplant)

Mijn persoonlijke Reiki reis

Een aantal jaar geleden zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Was somber, had nergens zin in en was zo onzeker dat ik mezelf het liefste niet wilde laten zien. Ik was een soort muurbloempje geworden…

Ik strugglede nogal met mezelf en wilde meer energie, maar het meeste verlangde ik naar RUST. Ik wist alleen niet hoe ik die rust kon krijgen.. Niet alleen dat, ik wilde mijn zelfvertrouwen ook wel een boost geven, want om mezelf zo te blijven afzonderen was geen optie meer!

Toen kwam Reiki op mijn pad. Mijn man kende wel iemand die Reiki deed en mijn man en ik hadden beide wel iets van: het is het proberen waard. Wie weet dat het wat. Niet geschoten is altijd mis.

Wauw!! Wat deed Reiki veel met me. Ik was zo versteld van mijn eerste healing. Het zette heel wat in werking. Mijn lichaam kreeg energie, maar ook een rust. Ik was niet meer continu gespannen, maar begon mezelf weer als mezelf te voelen.

Ik besloot meerdere Reiki healings te ontvangen en ben ontwijs gegroeid als persoon. Ik was zo verkocht aan Reiki dat ik dit zelf wilde gaan beoefenen. Ik wilde me meer gaan richting op mijn spirtualiteit en mijn besluit stond vast. Ik wilde Reiki 1 en 2 gaan volgen en ben daar voor geslaagd. Op het moment ben ik mijn opleiding tot Energetisch Therapeut aan het volgen waarbij ik Reiki Master ben na de afronding. Zo kan ik jou op een nog betere wijze helpen!