Reiki

Wanneer de (levens)energie weer stroomt zal het zelfhelend vermogen van jouw lichaam worden geactiveerd

Alles is energie en de energie mag lekker stromen.
Wanneer het (even) niet stroomt kunnen er verschillende blokkades ontstaan. Dit kan zich uiten in lichamelijke klachten, maar ook dat je gewoon niet lekker in je vel zit. Hierdoor heb je daadwerkelijk minder energie en merk je dat je steeds vaker vastloopt en zo blijf je in een vicieuze cirkel.

Reiki kan jou helpen bij het herstellen van die blokkades en brengt de energiehuishouding weer terug in evenwicht. De balans wordt herstelt waar dit nodig is en Reiki kan jou dus een flinke positieve boost en ontspanning geven. Dit allemaal door handoplegging of met een behandeling op afstand.

Reiki werkt holistisch en werkt dus door op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel (je intuitie) en energetisch. Hierdoor is Reiki een prachtige tool om in te zetten wanneer jij die balans terug wil en weer een fijne energie krijgt.

-The energy of the mind is the essence of life-

Wat Reiki voor jou kan betekenen

Ontspanning & Balans

Opheffen van blokkades

Van denken naar Intuïtie

Energie & Positiviteit

Zelfliefde & Waardering

–  Reiki laat de energie stromen, heft blokkades op waardoor je meer rust in hoofd & lichaam ervaart. Zo kun je meer in het nu leven en ben je meer in balans   –

Reiki is voor jou als je:

R

Om wil leren gaan met spanning en stress

R

Meer ontspanning wil in je lichaam en in je hoofd

R

Lichamelijke klachten wil verminderen zoals hoofdpijn en/of spierspanning of buikklachten

R

Grip wil krijgen op overprikkeling

R

Een betere focus wil krijgen

R

Meer helderheid wil

R

In het hier en nu wil leven

R

Controle wil krijgen over je gedachten, emoties en gevoelens

Tafel healing

De behandeling duurt 45 a 60 minuten. Je ligt op een massagetafel op je rug en ongeveer halverwege vraag ik je om op je buik te liggen. Door middel van handoplegging (of ik houd mijn handen net boven je) zul je de Reiki energie ontvangen. 

Het is in een rustige omgeving en er zal rustgevende (Reiki) muziek worden afgespeeld. Ik ga de chakra’s na en je kan bijvoorbeeld warmte voelen van mijn handen of misschien voel je iets tintelen. Ook is het mogelijk om niets te voelen, dat verschilt per persoon. De Reiki energie doet gewoon zijn werk en wanneer jij daarop afgestemd bent ga jij meer rust en ontspanning ervaren.

Wat jij kunt verwachten tijdens een healing in mijn praktijk

Pre Healing

Bij binnenkomst ontvang je een lekkere kop thee en hierbij leg ik je uit wat er gebeurt tijdens een healing en hoe Reiki je kan helpen/ondersteunen

Reiki Healing

De Reiki energie zal door handoplegging worden doorgegeven. Mijn handen leg ik op verschillende plekken op je lichaam, maar mocht je dit niet prettig vinden zal ik mijn handen net boven je lichaam houden (of een combi hiervan). Geef hierbij zeker aan wat jij prettig vindt

After Healing

Na de healing zullen wij samen nakletsen over je ervaring. Hoe voel je je? Heb je iets opgemerkt tijdens de healing? Heb je iets gevoeld? Mocht je niets hebben opgemerkt is dat ook goed.

Reiki healing op afstand

 

Op de afgesproken tijd bel ik je vooraf op (via Whatsapp, Facetime of Instagram videobellen) en zullen we een kort inleidend gesprekje hebben waarin we zullen bespreken waar je evt tegenaan loopt en is er ruimte om vragen te stellen. Hierbij vraag ik naar je intentie van de behandeling, maar mocht je dit lastig vinden om dit onder woorden te brengen is dat geen probleem.

Wanneer de behandeling op afstand begint ga jij op een plekje zitten of liggen waar jij tot rust kan komen en volledig kan ontspannen. Jij hoeft niets te doen tijdens de behandeling, laat de energie maar lekker over je heen komen.
De behandeling zelf duurt tussen de 10 en 20 minuten.

Ik laat je weten wanneer de behandeling is afgelopen en zal ik doorgeven wat ik hebt gemerkt tijdens de behandeling en is er natuurlijk ruimte om je verhaal te delen en vragen te stellen.

Hierna sluit ik af met een persoonlijke boodschap. Dit kan een boodschap zijn waar jij de komende tijd je aandacht op mag vestigen of iets compleet anders.

Reiki ervaringen

Ik ben nu een aantal keren bij Margje geweest voor een healing. Elke keer is anders, maar toch krijg ik er elke keer weer dezelfde rust door. Ik voel de energie letterlijk stromen. Ik vind het super fijn om een healing te ontvangen. Niks is gek en alles is bespreekbaar en ze is echt een luisterend oor! Zo fijn!

- Janneke -

Mijn persoonlijke
Reiki reis

Een paar jaar geleden ging het niet zo lekker met me. Had weinig energie, was compleet overprikkeld en ik wist echt niet wat ik met mezelf aan moest en de balans in mijn leven was ver te zoeken.

Toen kwam Reiki op mijn pad.
Ik kende de kracht van Reiki niet, wist ook niet eens wat het was en hoe Reiki mij kon helpen. Toch wilde ik het toch een kans geven.
Wat ben ik blij dat ik me aan deze energie heb overgegeven!

Het heeft mij persoonlijke inzichten gegeven, persoonlijke groei en mijn lichamelijke klachten verdwenen. Het gaf mij een rust waar ik zo naar verlangde.

Intuitief wist ik dat ik later met Reiki zou gaan werken. Heb mijn pad mogen volgen en ben een Reiki cursus gaan doen. Deze cursus heeft mij nog veel meer gegeven en nu mag ik officieel de Reiki energie doorgeven aan jou.

 

 

Margje Brok

Margje Brok

Als intuïtief coach en Reiki healer help ik jou bij het herstellen van blokkades en leer ik jou hoe jij kunt vertrouwen op je gevoel. 

Mijn positiviteit, energie & enthousiasme werken lekker aanstekelijk om zo direct aan de slag te kunnen gaan!

Let Connect

Contactgegevens

Postadres en op afspraak
Beatrixstraat 8
5161 HP Sprang-Capelle
Telnummer: 06-40563992

KVK nummer: 78681111
BTW nummer: NL003374412B95

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring