Hi mooi mens!

Ik ben Margje,

positiviteitchick in hart & nieren

Met als kracht jou te laten groeien en opbloeien zodat jij met meer zelfvertrouwen, balans & bovenal met meer zelfliefde weer kan stralen. Een bewuster leven kan leiden met een positieve mindset.

Als geen ander weet ik hoe het is om zelf je ergste vijand te zijn. Of beter gezegd, dat je gedachten de overhand nemen en de connectie met jezelf compleet verliest. Ik kan je vertellen, wanneer je deze connecte met jezelf, met je gevoel, je bestaan verliest is dat erg beangstigend.

Dit proces van vallen en zeer zeker weer het leren opstaan heeft mij zoveel mooie (levens)lessen geleerd!

Nu is het de tijd om jou die liefdevolle spiegel voor te houden die mij eerder is voorgehouden en jou thuis te brengen bij jezelf

Ik heb mijn sparkle weer gevonden!

In mijn puberjaren belandde ik in een diep dal…
Mijn onzekerheid en angst namen de overhand waardoor ik nog meer in mijn schulp kroop en mij aan het afsluiten was voor alles en iedereen.

Tot ik op een moment dacht: Nu is het klaar!

Ik ben hulp gaan zoeken en deze hulp heb ik met beide handen aangenomen. Wat ook heeft geholpen: de juiste mensen op het juiste moment tegen het lijf lopen, want ja, dat is ook intuitie en ook geloven in: alles gebeurt om een reden.

Deze lieve mensen hebben mij op sleeptouw genomen. En man! Wat had ik dit nodig! Zij hebben mij een liefdevolle schop onder mijn kont gegeven en dit heeft mij doen inzien waar mijn SPARKLE zit. 

Een wijze man vertelde me dat ik mensen zou gaan helpen…

….En hetzelfde zou gaan doen wat hij deed. Hij had een eigen  praktijk waar hij mensen hielp en waarbij spiritualiteit en energie centraal stond.

Op dat moment toen hij zei dat ik een eigen praktijk zou krijgen wist ik niet zo goed wat ik ervan moest denken. Ik liet het idee een beetje links liggen. Later begon ik erover na te denken en bovenal te voelen: wat ik wil nu? Waar wordt ik gelukkig van? Dat is het ‘m! Ik word er gelukkig van om mensen te kunnen helpen. Ik hou van energie, spiritualiteit en ik wil mensen bewust maken van hun eigen kunnen. 

Dat heeft mij doen besluiten om voor mijn gevoel te kiezen en ervoor te gaan. Ik ben mij gaan ontwikkelen.
Waar een nieuwe deur open gaat komen er meerdere mogelijkheden om de hoek kijken en dat was Reiki!

Reiki is mijn manier van leven

Ik kende de kracht van Reiki al gezien ik zelf al meerdere healings had mogen ontvangen. Ik wist toentertijd al dat ik graag meer met energie zou willen doen.

Daar kwam mijn mogelijkheid om Reiki 1 te behalen! Ik kwam via Instagram een heel mooie vrouw tegen. Wij raakten wat aan de praat en zij vertelde me dat ze Reiki cursussen ging geven. Ik twijfelde geen moment en ik ging vanuit Sprang-Capelle helemaal naar Leeuwarden om daar mijn Reiki 1 certificaat te behalen. Na een aantal maanden heb ik ook mijn Reiki 2 bij haar behaald..
Later kwam het STAP budget op mijn pad om een opleiding via het STAP budget te volgen.

Intuitief voelde ik dat ik deze stap mocht nemen. En ja hoor! I did it! In no time had ik mijn huiswerk afgerond en mocht ik het examen maken van de opleidingen en had het met gemak afgerond zodat ik nu Energetisch Therapeut bent.

Alles is energie en ik mag met deze mooie, warme energie werken om jou te helpen jouw zelfhelend vermogen te activeren.

 

– Wat ik belangrijk vind – 

Ontspanning & Balans

Persoonlijke Groei

Stress loslaten

Positiviteit & Mindset

Veerkracht

Verbinding met jezelf

Hoogsensitiviteit en intuïtie als mijn superpower!

Altijd al voelde ik dat mijn intuïtie mij verder op weg zou helpen. Ik vertrouw voor de volle 100% op mijn gevoel!
Dat is iets wat mij met de paplepel is ingegoten. Ik kom uit een gezin waar wij hebben geleerd om op ons gevoel te vertrouwen, want alleen dan kun jij als persoon groeien en de juiste keuzes maken.

Daarbij kwam ik er een aantal jaar geleden achter dat ik hoogsensitief ben. Vanaf dat moment vielen de puzzelstukjes op zijn plek! Ik verdiepte me meer in mijzelf en mijn hoogsensitiviteit. Dit resulteerde in een echt gevoel als thuiskomen bij mezelf! Dat gevoel mocht nog meer gaan groeien en opbloeien.

Later kwam Reiki ook nog eens op mijn pad en vanaf dat moment wist ik het. Dit is wat ik wil!
Vrouwen helpen zoals jij om een route uit te stippelen naar meer zelfvertrouwen, balans en dat jij ook het gevoel mag ervaren van echt te zijn wie jij bent. Zonder vooroordelen, belemmerende overtuigingen en onzekerheid.
Hierbij vertrouw ik op mijn gevoel en laat ik mijn gevoel spreken tijdens mijn coaching, maar ook tijdens een Reiki healing.
Ik voel duidelijk aan waar jij een blokkade hebt, waar jij nog even dat extra zetje mag krijgen. Ik ben er ook voor jou om die liefdevolle spiegel voor je te zijn zodat jij het beste uit jezelf kan halen!

Een paar leuke feitjes

Die jij nog niet wist van mij

Redhead

Zolang ik me kan herinneren mijn haren al rood of koper verf. Ik hou ervan. Het liefst zo’n felle kleur als mogelijk, maar dat is niet altijd goed voor mijn dikke haar…

Rockchick

Als kind groeide ik op met rock, symphonische rock en continu muziek om mij heen. Ik hou enorm van Paramore (mijn favoriet) en ik hou van symphonische rockbands. 

Coffee lover

Als sinds mijn kinderjaren drink ik koffie. Mijn ouders en zelfs mijn opa’s en oma’s hadden een speciaal koffie kopje voor mij. Ik hou ervan!

Zweverig typje

Die met beide benen op de grond staat, maar ik heb me wel altijd al geïnteresseerd in spiritualiteit en alles rondom energie vind ik prachtig en fascinerend.

Tattoo Lover

Ik hou van de art achter tattoos. Zelf heb ik 4 tattoo’s en er komen er nog wat een paar bij in de toekomst. Het is een prachtige kunstvorm.

Ooglaseren

Meer dan 10 jaar geleden zijn mijn ogen gelaserd. Nog nooit spijt van gehad. Ik had een flinke sterkte van -9. Nu heb ik wel weer een bril, maar dat is maar een minimale sterkte

Mijn manier van werken

Jij staat centraal

Als coach & Reiki healer begeleid ik je terug naar je gevoel. That’s where the magic happens! Juist wanneer jij terug gaat naar je gevoel en je gevoel loskoppelt van je gedachten ga jij sprongen maken. Dit kan weerstand met zich meebrengen. Juist dan kom ik in beeld. Samen gaan we naar die weerstand en verzachten deze weerstand. Gaan we blokkades helen en zorgen dat de energie stroomt. Jij geeft gaandeweg aan wat jij wil. Waar jij naartoe wil gaan en wat jij nodig hebt. Ik zorg ervoor dat ik naast je sta en je wegwijs maak.

Alles is energie

Als Reiki healer werk ik de gehele tijd met energie. Ik voel exact waar het niet stroomt.
Energie wordt snel vastgezet, maar juist wanneer het stroomt blijf jij in beweging.
Letterlijk en figuurlijk 😉

Oefeningen, meditaties en visualisaties helpen hierbij. Plus dat Reiki zo’n krachtige tool is.
Dit alles samen helpt jou naar een bewuster leven!

Let’s connect

Voel jij aan alles dat je op een keerpunt staat in je leven en wil je jouw juiste pad gaan bewandelen maar weet je nog niet hoe?
Of ervaar je juist een weerstand en voel je je onzeker? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Want het kan soms overwerldigend zijn.

Wil je juist die rust, kalmte en balans?
Plan dan zeker een (gratis) kennismaking in om dieper naar de oorzaak te kijken. Weer in verbinding komen te staan met jezelf.

Een uurtje deepdiven in jezelf kan nooit kwaad 😉 Het kan je alleen maar meer wijsheid brengen.