Binnen 3 maanden helemaal jezelf zijn met meer rust, meer energie & meer zelfvertrouwen

Zodat je meer kan genieten, meer voelt en vertrouwt op je intuïtie en minder in je hoofd zit.

Jij als gevoelsmens voelt alles haarfijn aan. Hoe iemand zicht voelt en wat iemand anders nodig heeft. Daarbij wil jij altijd klaarstaan voor alles en iedereen en zeker voor je gezin! Heel leuk allemaal, want ja, het is nu eenmaal mooi en fijn om anderen te helpen!

Alleen loop jij tegen een enorm grote valkuil aan. Je loopt jezelf voorbij… Je ervaart stress, slaapt slecht, voelt enorme spanning en wil vooral rust!

Doordat jij alsmaar doorgaat verlies jij de verbinding met jezelf. Weet je niet meer wat jij zelf nu wil. Juist doordat jij zo’n gevoelsmens bent lopen de gevoelens van anderen over in jouw eigen gedachten en gevoelens waardoor jij niet meer weet wat nu eigenlijk jou eigen gevoel is…

 

Dan is het nu de tijd om aan jezelf te denken en veel bewuster te leven 

 

 

Ik weet zeker

Dat dit jou heel bekend in de oren klinkt

 

  • Jij zit teveel in je hoofd en piekert erop los
  • Het allemaal goed willen doen voor de ander
  • Niet weten waar jou grenzen liggen
  • Je niet begrepen voelen
  • Het moeilijk vinden om beslissingen te maken
  • Snel gefrusteerd zijn, je lontje is erg kort
  • Snel overprikkeld zijn

Jij voelt dat er meer in jezelf zit 

en dat het nu de tijd is voor verandering

Tussen de onrust en onzekerheid door is er een diep verlangen naar een bewust(er) leven, maar je weet nog niet hoe je dat voor elkaar krijgt. In elke vezel in je lijf voel je aan alles dat jij verandering wil. Positiever, veerkrachtiger en bovenal zelfverzekerd zijn. Jezelf een mooi mens voelen zonder dat jij denkt aan die belemmerende piekergedachten.

Weer rust in je kont. Geen gejaagd gevoel meer en dat lontje wat nu te kort is weer langer maken. Terug naar binnen keren waar echt jouw eigen magie verborgen zit. Ik kan je vertellen, die magie zit er! Nu is het jouw kans om die verbinding met jezelf te zoeken en uit te breiden en helemaal zijn zoals je bent met de kracht die in je zit.

Als healer, als mens en als mede gevoelsvrouw ben ik er voor jou

Ik zie, voel en begrijp exact wat jij wil en wat jij nodig hebt

Doordat ik zelf een gevoelsmens ben spiegel ik jou, want als geen ander voel ik precies wat er nodig is om je te helpen groeien en opbloeien en zal de shift plaatsvinden naar een bewust leven

Flow & Energy

Ik leer je om mee te golven op jou eigen energie. Om stil te staan waar nodig is. Overgaan tot actie wanneer jij voelt dat dit het juiste moment is.

Leren loslaten

Laat het oude los. Waar jij het oude los kan laten ontstaat er zoveel ruimte voor groei en voor jou als persoon. In het verleden leven maakt je niet gelukkiger. Juist in het hier en nu leven zorgt voor ruimte & zelfliefde

Zet jij de eerste stap?
Plan een (gratis) kennismaking in

Samen hebben wij het over jouw doelen, jouw thema’s en onderwerpen waar jij tegenaan loopt. We bespreken de weg die jij al hebt bewandeld om te komen waar je nu staat, maar zeker ook de weg die nu voor je ligt en waar ik je bij mag begeleiden.

Let me introduce myself

Hi hi, Margje hier.
Positiviteitchick, coffee lover & healer

Altijd al heb ik tegen mezelf gezegd: ik wil mensen helpen. Toen nog geen idee hebbende hoe ik mensen wilde helpen. Ik dacht er eerder aan om in de zorg te werken gezien ik het menselijk lichaam onwijs interrant vind. Ik deed fysiotherapie en later volgde ik podotherapie, maar voelde ook dat dit niet helemaal bij mij paste…

Fast forward naar nu.

In elke vezel voel ik dat dit is wat ik wil doen en wat ik eerder bedoelde met “mensen helpen”. Ik hou van alles wat met energie te maken heeft en spiritualiteit is voor mij ook echt niet te gek. Het heeft mij juist enorm geholpen en de wijsheid die het mij heeft opgeleverd wil ik op mijn beurt doorgeven aan jou.

Mijn missie is: Jou begeleiden naar je rustige, energieke en zelfverzekerde zelf, om je minder gehaast en overprikkeld te voelen, om zo veel meer in balans te zijn qua energie, gedachten en gevoelens.

Het diepste geheim van gelukkig zijn

is het goed hebben met jezelf

Het kan even duren voordat je je dit realiseert, maar je zult het een leven lang moeten doen met jezelf. Dan kun je er toch het beste van maken? Een feestje maken van je leven en je levenslessen?

Begrijp me niet verkeerd, het leven kan een flinke pain in the ass zijn! Soms is het gewoon even niet zo leuk! Maar om dan bij de pakken neer te zitten gaat je sowieso niet verder helpen…

Het geheim zit ‘m in een bewuster leven. Het bewust zijn van jezelf, je gedachten en weten waar je kracht ligt. Die kracht aanspreken betekent dat jij veerkrachtig bent. Weer in een krachtige vorm kan springen wanneer het even tegen zit.

Zou jij het allerliefste

Energetisch lekker in je vel zitten

Een positieve en veerkrachtige mindset ontwikkelen waar jij altijd op terug kan vallen

Je niet meer gejaagd voelen, maar juist een innerlijke rust ervaren

Stralen van zelfvertrouwen, waarbij jij jezelf volledig accepteert zoals je bent

Ruimte geven aan jezelf, ruimte voor groei en ontwikkeling

Vertrouwen op je gevoel en je intuitie vergroten

Dan is dit persoonlijke traject zeker iets voor jou

Alles wat jij zou willen weten over het Mpowered Traject

Terug naar jouw eigen basis

Wat is die basis voor jou?
Jouw gevoel. Jouw intuitie. 

Je intuitie geeft je richting, geeft boodschappen door. Deze zijn vaak zachtjes, maar vooral heel liefdevol. Lessen kun je eruit leren. Wanneer jij hierop durft te vertrouwen krijg je rust, maar voel je je ook gesterkt. De basis vergroten en versterken zorgt voor meer vertrouwen in jezelf en waarbij jij jezelf accepteert

Innerlijke rust & ontspanning

Door het leven gaan met rust is een behoorlijke opluchting

Zo ontstaat er ruimte voor jou! Keuzes maken vanuit rust, grenzen aan leren (h)erkennen en deze grenzen aangeven. Dat gejaagde gevoel waar jij niets aan hebt mag ruimte maken voor innerlijke rust. 

Eerst voor jezelf zorgen, dan pas klaar staan voor een ander. 

De rol van energie voor jou

Alles is energie en met deze energie kunnen we veel. Maar wat als het welbekende emmertje te vol is en doet overlopen? 

Juist, helemaal niets. Ik leer jou hoe jij bij jouw eigen energie kan blijven. Niet de energie van de ander overnemen, maar juist de ander en zeker jezelf een boost aan energie geven. 

Met een fijne flow in energie kun jij jezelf ontpoppen

Jouw investering

Om jezelf Mpowered te voelen?

MPOWERED TRAJECT

€ 799,-

– 6 Reiki healings
– 6 Coach sessies

BONUS
* Persoonlijk welkomstgeschenk

Inbegrepen:

* Magie van Intuitie (t.w.v. €29)
Het werkboek wat jou helpt met bewustzijn, terug te gaan naar de verbinding met jezelf.

* Volledige Whatapp support tijdens het gehele traject (t.w.v. €149)
Loop je tegen iets aan wat minder loopt, of heb je vragen? Tijdens het traject mag je je vragen stellen en je ervaring delen om zo nog meer uit het traject te halen

* Kick off (1,5 uur) in mijn praktijk of online (t.w.v. €129)
Samen beginnen we dit traject goed! Het is een directe deep dive om het meeste uit dit traject te halen

————————————————————————————————

Er is de mogelijkheid om dit in 3 termijnen of 6 termijnen  te betalen.
– 3 termijnen = €267,-
– 6 termijnen = €134,-
– 12 termijnen = €67,-

 

Heb je nog vragen voordat jij begint?

 

Mocht je nog vragen hebben die er niet bij staan mag je altijd een mail sturen.

Wanneer kan ik starten?

Wanneer kan jij starten?

Er zijn maandelijks meerdere plekken vrij. Wanneer jij een dikke vette JA voelt om te beginnen zullen we een kennismaking gesprek hebben en wanneer de klik er tussen beiden is zullen we een datum prikken wanneer jij aan je persoonlijke groei kan gaan beginnen.

Hoe lang duurt het traject?

Dit zullen we samen bespreken wanneer jij aan dit traject begint. Aanvoelen wanneer jij een sessie nodig hebt is fijn, maar wellicht is een bepaalde structuur in het plannen van de sessies wat jij nodig hebt.

Gemiddeld duurt het Basis Traject 2 maanden, het Intens Traject 4 maanden en het VIP Traject 6 maanden.

Hoe, wat en waar spreken we af?

Dit ligt helemaal aan jou waar jouw voorkeur ligt. Mijn praktijk is in Sprang-Capelle en wanneer jij in Brabant woont en je graag persoonlijk contact hebt mag de sessie in mijn praktijk zijn. Mocht je het toch prettiger vinden om alles op afstand en online te plannen is dit zeker mogelijk. De Reiki sessies kunnen zowel in mijn praktijk als op afstand worden gegeven.

Kan ik na het kennismaking gesprek kiezen om nog even te wachten?

Dit is altijd mogelijk!

De kennismaking is en blijft altijd vrijblijvend en wanneer jij het nu nog niet voelt mag je dit altijd aangeven. Het gaat om jou en jouw ontwikkeling die jij door gaata maken. Mocht jij het nu nog niet zien of voelen is het voor jezelf (en voor mij) wel zo belangrijk daar zelf achter te staan. Alleen als jij achter je keuze staat zul jij stappen kunnen gaan maken.

Ik twijfel nog...

Heel begrijpelijk dat je twijfelt. Ik snap dat volledig. 

Het is soms eng om aan een traject te beginnen. Wat kom je tegen in een traject? Wat als ik me er niet goed bij voel? Dit en nog meerdere vragen kunnen bij je opkomen. 

Heb je twijfels? Geef dit altijd aan. Open en oprecht zijn zorgt er al voor dat jij stappen kan maken in je persoonlijke proces.. En nee, ik bijt niet 😉

Samen kunnen wij de oorzaken onderzoeken en hoe mooi zou het zijn als dit je twijfel direct bij je wegneemt?