Wil jij graag (meer) vertrouwen op je gevoel?

Je gevoel is jouw beste raadgever, niet je gedachten…

Met mijn werkboek heb jij een houvast om telkens maar terug te gaan naar je gevoel. Alle magie zit al in jouw verborgen, maar misschien kun je er op dit moment even niet bij. Zie je het even niet meer waar je moet beginnen om die continue stroom aan gedachten een halt te doen, om de vicieuze cirkel te doorbreken.

Voor slechts €9,99 is Magie van Intuïtie voor jou.

 

Dan is Magie van Intuitie zeker wat voor jou

 

Een werkboek met toffe opdrachten, zelfzorg en jezelf op nummer 1 zetten doordat jij leert hoe belangrijk het is om in verbinding te staan met jezelf. Dit is de basis die jij legt voor de rest van je leven.

  Wil jij meer leren over jezelf?

  De diepte in gaan om die magie te vinden

  Weet je wat het is? We zijn het afgeleerd om naar ons gevoel te luisteren. 
  Je gedachten zijn een eigen leven gaan leiden waarbij je compleet de controle en de verbinding met jezelf bent verloren. 

  Door de drukte van de maatschappij, het huishouden, je sociale leven leg jij de druk bij jezelf erg hoog. Je probeert alle ballen hoog te houden wat resulteert in chaos in je hoofd.

  Daarom is Magie van Intuitie zo goed om te hebben!
  Het geeft jou de basis tools om naar jezelf te luisteren. Dat ene stemmetje wat zacht, liefdevol en jouw beste raadgever is mag (weer) gaan spreken. Je intuitie is iets prachtigs, maar dan is het fijn om te weten hoe jij naar dat stemmetje kan gaan luisteren.
  Met verschillende opdrachten ga jij aan de slag om dit stemmetje aan te spreken en op zoektocht te gaan naar wie je echt bent. Jij en jouw gevoel, daar ligt je basis. Durf je open te stellen om mooie boodschappen van je intuitie te ontvangen.

  Als geen ander weet ik hoe mooi intuïtie is, leer het herkennen en open je hart

  Luister naar dat "onderbuikgevoel"

  Volg je gevoel, je gevoel vertelt je veel meer dan je denkt. Open je hart, keer naar binnen en voel wat er gevoeld mag worden

  Waar krijg jij energie van?

  Jouw energiepijl speelt een grote rol in het volgen van je intuitie. Wanneer jij meer energie hebt en beter in balans bent onstaat er meer ruimte voor jezelf en dus ook voor jouw gevoel

  Loslaten van belemmerende gedachten

  Het loslaten vanf piekergedachten is by far het allerbelangrijkste om terug te gaan naar je gevoel. Weer verbinding met jezelf terug te vinden. Pak die malende gedachten aan en keer terug naar wat belangrijk is voor jou

  Dit alles en meer vind jij in Magie van intuïtie

  Let me introduce myself

  Hi hi, Margje hier.
  Positiviteitchick, coffee lover & healer

  Altijd al heb ik tegen mezelf gezegd: ik wil mensen helpen. Toen nog geen idee hebbende hoe ik mensen wilde helpen. Ik dacht er eerder aan om in de zorg te werken gezien ik het menselijk lichaam onwijs interrant vind. Ik deed fysiotherapie en later volgde ik podotherapie, maar voelde ook dat dit niet helemaal bij mij paste…

  Fast forward naar nu. In elke vezel voel ik dat dit is wat ik wil doen en wat ik eerder bedoelde met “mensen helpen”. Ik hou van alles wat met energie te maken heeft en spiritualiteit is voor mij ook echt niet te gek. Het heeft mij juist enorm geholpen en de wijsheid die het mij heeft opgeleverd wil ik op mijn beurt doorgeven aan jou.

  Mijn missie is: elke vrouw begeleiden naar het voelen van zelfliefde, zelfacceptatie op weg naar een bewust, gelukkig leven. Waar er ruimte mag zijn voor alle gevoelens, groei en innerlijke rust.

  Met Magie van Intuitie…

  Ga jij terug naar het openen van je hart, het verbinden met je gevoel

  Ontdek jij waar jij energie van krijgt en waar jouw vuurtje niet van aangaat

  Geef jij ruimte aan jezelf, jouw persoonlijke groei en wat jij wil

  Heb je nog vragen voordat jij begint?

   

  Mocht je nog vragen hebben die er niet bij staan mag je altijd een mail sturen.

  Wanneer kan ik starten?

  Altijd en op ieder moment. Wanneer jij hebt betaald kom je direct op een pagina uit met daarin het werkboek. Print het uit of schrijf je antwoorden uit en je kunt direct aan de gang.

  Hoe ontvang ik Magie van Intuïtie?

  Magie van Intuitie is een PDF bestand. Wanneer de betaling is voldaan ontvang jij een mail met daarin een link naar het PDF bestand. 

  Helaas is het voor nu nog niet mogelijk om het bestand digitaal in te vullen. Je kunt het PDF bestand afdrukken en invullen of gewoon pen en papier erbij nemen en zo dit in te vullen. 

  Hoe lang ben ik bezig met Magie van Intuïtie?

  Dit is geheel aan jou 🙂 Je kunt op ieder moment het werkboek erbij pakken en opdrachten maken. 

  Ik twijfel nog...

  Twijfel is heel begrijpelijk. Maar voor slechts €9,99 kun je al aan de gang gaan om lekkerder in je vel te zitten en vanuit een fijne basis verder te werken aan het ontwikkelen van je intuitie. 

  Chat openen
  Hi mooi mens,

  Kijk vooral lekker rond op mijn website. Mocht je vragen hebben, laat me dit zeker weten. Ik stuur je binnen 24 uur een berichtje terug😊