Laten we kennismaken

Zit jij teveel in je hoofd en is je brein weer lekker aan het piekeren en malen? Ben je uitgeput en weet je niet waar dit vandaan komt?
Ben jij het overzicht volledig kwijt en zou je weer in control willen zijn over je eigen gevoelens en emoties?

Dit zijn allemaal signalen dat jij bent afgedwaald van de persoon die jij werkelijk bent. Je in een (negatieve) spiraal terecht bent gekomen waar lastig uit te komen is. Je bent de connectie met jezelf verloren…

Dan is nu de tijd aangebroken om hier iets aan te veranderen! Om de touwtjes weer in je eigen handen te nemen en je wereld te vergroten. Een zelfverzekerde vrouw te zijn met een dosis energie, positiviteit en bovenal veerkracht!

Klinkt dit als muziek in je oren? Wil je leren hoe jij je gedachten kan ombuigen en het beste eruit te halen?

 

– Wanneer je stil staat, luistert en voelt naar wat je lichaam jou te vertellen heeft, dat is nu vooruitgang –

Daag jezelf uit om naar binnen te keren

OM JEZELF TE KUNNEN HELEN!

Alles zit al in jou, alleen zit het ergens weggestopt… Die sleutel naar volledig jezelf zijn en de verbinding met jezelf is zoekgeraakt en je weet niet meer waar je deze sleutel hebt gelaten…

Door naar die sleutel op zoek te gaan ben je al bezig met innerlijk werk. Met het doorvoelen wat er gevoeld mag worden. Zien wat er gezien mag worden. Het opent je hart stukje bij beetje.

Juist wanneer jij bij je gevoel, jouw intuitie komt zul jij merken dat jij stappen kan maken naar een leven met zelfvertrouwen, zelfacceptatie en veerkracht. Daar begint jouw eigen heling al.

Het afpellen van verschillende laagjes. Het loskomen van je oude gedachtenpatroon en het vrijmaken voor het nieuwe, het positieve gaat je al veel mooie inzichten geven en de verbinding met jezelf herstellen.

Ik help je te verbinden met je authentieke zelf om met zelfvertrouwen & energie voluit van het leven te genieten

Wat wij gaan doen tijdens deze (gratis & vrijblijvende) kennismaking

Wanneer jij jij hebt aangemeld voor een kennismaking ontvang jij een mail met daarin de afspraakbevestiging en een link van Zoom. Dit is een (gratis) online programma waarin wij elkaar spreken. Dit gesprek zal ongeveer 45 minuten duren.

Tijdens deze kennismaking mag je alles vragen omtrent Reiki, energie, zelfliefde en alles wat hierbij komt kijken. Je mag me het hemd van mijn lijf vragen 🙂 Gedurende het gesprek geef ik je een aantal tips waar jijzelf al mee vooruit kan om jezelf beter te leren kennen en je beter te voelen. Je krijgt niet alleen tips, maar ook een dosis positiviteit en energie mee 😉

Spreken wij elkaar snel?