Een persoonlijke boodschap, afgestemd op jou en je energie

Een persoonlijke kaartje (of kaartjes) zorgen voor verheldering, geven inzicht en kunnen je helpen bij verschillende vragen

Soms weet je even niet wat je nodig hebt om lekker in je vel te zitten, om weer een stap in de goede richting te zetten of weet je gewoon helemaal niet wat je voelt en denkt… Dat is natuurlijk ook helemaal niet gek!

Regelmatig voelen we toch een bepaalde weerstand wat betreft je gevoelens en je gedachten. Of zit je juist zo in je (oude) gedachten vastgeroest of wil je even de bevestiging dat wat je voelt goed is. Het is ook mogelijk een heel andere boodschap te krijgen dan wat jij zelf verwacht.

– Als je vooruit wil kijken, wil je weten wat jou tegenhoudt –

Hoe een kaartreading in zijn werk gaat

 

Tijdens een kaartreading werk ik met verschillende kaartendecks. Deze kaartendecks hebben verschillende boodschappen en inzichten aan jou te geven met ieder een eigen thema en wijsheden. Vanuit jouw vraag en/of jouw energie kies ik welk kaartendeck ik gebruik om de kaartreading te doen.

 De Kaartreading zelf is puur en voluit vertrouwende op mijn intuïtie.
Ik trek hierbij 1 of meerdere kaarten en deze boodschap schrijf ik voor je uit en een mooie persoonlijke afstemming.
De persoonlijke afstemming met de kaartjes en een verslag ontvang binnen 3 werkdagen je per mail, of via DM op Instagram met een videoboodschap van mij.

Margje Brok

Als intuïtief coach en Reiki healer help ik jou bij het herstellen van blokkades en leer ik jou hoe jij kunt vertrouwen op je gevoel. 

Mijn positiviteit, energie & enthousiasme werken lekker aanstekelijk om zo direct aan de slag te kunnen gaan!

Let Connect

Contactgegevens

Postadres en op afspraak
Beatrixstraat 8
5161 HP Sprang-Capelle
Telnummer: 06-40563992

KVK nummer: 78681111
BTW nummer: NL003374412B95

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring