Met volle overgave vertrouwen op je intuïtie

Laat je leiden door je gevoel en neem de controle over je gedachten

Deze malende, negatieve piekergedachten kunnen flink aan de haal gaan met je! Je verliest jezelf helemaal in deze warboel in je hoofd en  hierdoor ervaar je onrust, onzekerheid en lichamelijke en/of mentale spanning.

Door jezelf uit te dagen om uit je comfortzone te stappen ga jij de strijd aan tegen je onzekerheden en spanning. Durf uitgedaagd te worden om zo terug te keren naar jouw essentie: je gevoel.

Mijn methode geeft jou de tools om dat innerlijke, negatieve stemmetje te muten. Met coaching en Reiki creëer je bewustwording, innerlijke rust en balans die jij zo nodig hebt om weer helemaal jezelf te kunnen zijn.

Mooi mens,
Stop met het saboteren van jezelf

Herkenbaar?

Voel jij je uitgeput en overprikkeld? Draait je hoofd en jouw gedachtes overuren? Ben je in een negatieve spiraal terecht gekomen en je weet niet meer hoe jij hieruit kan komen?

Ik begrijp jou helemaal! Hoe doe je dat ook allemaal? Een huishouden, je werk, je gezin en ook nog eens een eigen sociaal leven?

Het is daarin lastig om de juiste “balans” te vinden. Vooral wanneer jij al druk bezig bent om alle prikkels die jij extra (hard) binnen krijgt goed en wel te verwerken…

Lieve mama, zet even pas op de plaats en luister en lees mee. Ik kan jou helpen met mijn ontwikkelde methode die jou helpt overprikkeling te overwinnen. Rust, structuur & balans te krijgen en hierdoor dus weer de controle over je eigen leven terug krijgt.

De energie gaat weer stromen. Uit je eigen cocon komen en zien hoe jouw hoogsensitiviteit kan werken voor jou. Het zelfvertrouwen een Power Boost te geven en daadwerkelijk balans in je leven te krijgen.

 

Verlang jij ook zo naar

Meer rust in hoofd en lichaam

Voldoening krijgen in hetgeen wat jij doet

Balans

Leren voelen en vertrouwen op je intuitie

Grenzen stellen

Niet meer piekeren en malen in je hoofd

Niets aantrekken van de mening van anderen

Weten waar jij energie van krijgt

Gelukkig zijn

Met een positieve blik vooruit kijken

Persoonlijke ontwikkeling

In het hier & nu leven

Meer over Margje,

EEN HOOGSENSITIEVE MAMA EN EEN ECHTE POSITIVITEITCHICK MET EEN MISSIE!

Deze missie heb ik van kleins af aan al in mij. Eerst mocht ik een zoektocht naar mijzelf ondergaan met vele ups & downs. Hierdoor is mijn wil, mijn gevoel en mijn intuitie vele malen versterkt en doe ik nu wat ik doe.

Mijn gevoel volgen!

En dat is precies wat ik voor jou ook wil. Jij bent vele malen sterker dan jij denkt. Er is maar een persoon zoals jij en laat dat maar eens stralen als nooit tevoren. Daar mag en kan ik jou bij helpen.

 

Waar ik voor sta

AANDACHT

Door veel persoonlijke aandacht ga jij de stappen maken waar jij zo naar verlangt. Deze persoonlijke aandacht zorgt voor een perfecte basis van vertrouwen, bewustzijn en ontwikkeling. Des te meer jij jezelf en jouw zintuigen kunt ontwikkelen.

BEWUSTZIJN

Bewust worden van jouw gevoelens, emoties en gedachten gaat jou leren hoe jij om kan gaan met verschillende aspecten die horen bij hoogsensitiviteit. Neem overprikkeling als voorbeeld. Wanneer jij weet waarvan en wanneer jij overprikkeld raakt kun jij dit probleem direct aan gaan pakken.

VEERKRACHT

Iedereen heeft veerkracht in zich, veerkracht is het vermogen om je aan te passen na nare of minder fijne situaties en/of gebeurtenissen. Soms is de rek er even uit bij jou en dan is het fijn om iemand te hebben die jou weer bij de hand neemt en leert hoe jij jouw veerkracht kan vergroten.

ZELFWAARDERING

Dit is de manier hoe jij jezelf waardeert en ziet. Door gebeurtenissen kan je zelfbeeld en zelfwaardering zijn aangetast. Ik help jou bij het herstellen van jouw zelfwaardering. Dit vergroot alleen maar je kansen op succes en om jouw doelen te behalen.

Durf jij groots te dromen?

Z

Om helemaal jezelf te kunnen zijn

Z

Te leren manifesteren? 

Z

De weerstand die jij ervaart los te laten en te leven vanuit jou positiviteit?

Z

Positively You te zijn?

Review

Afgelopen zomer zat ik zomaar te scrollen door Instagram en daar zag ik Margje al vaker. Ik had op haar Instagram account gekeken en in haar story stelde ze nu de vraag: ” wil je meer weten over Reiki?” Ik drukte gewoon ik “ja”.

Even later kreeg ik een DM en toen is het balletje gaan rollen en heb ik een mooie reiki behandeling mogen ervaren maar ook een aantal coaching sessies gehad.

Ik ben er rustiger door geworden, weet mijn tijd beter in te plannen en misschien het allerbelangrijkste is dat ik me ben gaan accepteren  zoals ik ben en ik meer tijd voor mezelf neem omdat ik ook wat tijd voor mezelf nodig heb.

Bedankt Margje!

Jisca

Margje Brok

Als intuïtief coach en Reiki healer help ik jou bij het herstellen van blokkades en leer ik jou hoe jij kunt vertrouwen op je gevoel. 

Mijn positiviteit, energie & enthousiasme werken lekker aanstekelijk om zo direct aan de slag te kunnen gaan!

Let Connect

Contactgegevens

Postadres en op afspraak
Beatrixstraat 8
5161 HP Sprang-Capelle
Telnummer: 06-40563992

KVK nummer: 78681111
BTW nummer: NL003374412B95

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring