Ik help jou om weer te connecten met jezelf & je gevoel

 

Het wordt tijd dat jij jezelf mag laten zien! Dat muurtje wat jij in de loop der tijd om je heen hebt opgebouwd mag afbrokkelen of omver worden gegooid. 

De verbinding met jezelf mag herstellen. Jij mag weer gaan stralen van zelfvertrouwen, lekker in je eigen energie zitten en innerlijke rust ervaren.

Ik geloof in jou! Ik geloof in al datgene wat jij al in je hebt. Op dit moment mag de aandacht naar je gevoel en wat jij graag wil. Uit je hoofd en terug naar je onderbuikgevoel wat jou altijd de juiste weg zal wijzen.

Benieuwd hoe ik jou daarbij kan helpen?

Jij voelt van alles, maar weet niet precies wat...

Herkenbaar?

Voel jij je uitgeput en overprikkeld? Draait je hoofd en jouw gedachtes overuren?
Daarbij wil je het allemaal goed doen, voor jezelf maar zeker ook voor anderen.
Je verliest jezelf in het feit dat je alsmaar klaar wil staan en dat jij dus continu “aan” staat. Geen moment van rust en je energie is laag. Het is zelfs zo lastig om die batterij eens op te laden…

Mooie vrouw, heb jij er wel eens aan gedacht dat jij hoogsensitief kan zijn?
Prikkels komen vaker harder, ongefilterd bij je binnen. Je voelt, ziet, hoort en ervaart van alles en merkt dat je “anders bent” dan anderen. Alleen weet je met je gevoelens en gedachten geen raad.

Ik begrijp jou helemaal!
Ik zie jou,
ik hoor jou
en ik voel het!

Nu is het tijd voor jou! Tijd voor jezelf en jezelf prioriteit nummer 1 te maken!
Te focussen op jezelf en op de signalen die jij krijgt. Je gedachten en je gevoel concreet te benoemen en aan de slag gaan met de signalen van je lijf die zo overduidelijk zijn, maar jij vaak negeert.

De diepte opzoeken, weer te gronden en in te zien wie jij achter die gedachten bent. 
Wie de persoon is achter dat muurtje wat jij hebt opgebouwd en om dit muurtje weer af te breken en liefdevol naar jezelf te zijn. Meer bewustzijn bij jezelf te creëren en je zelfliefde en zelfvertrouwen een boost te geven.

Verlang jij ook zo naar

Meer rust in hoofd en lichaam

Voldoening krijgen in hetgeen wat jij doet

Balans

Leren voelen en vertrouwen op je intuitie

Grenzen stellen

Niet meer piekeren en malen in je hoofd

Niets aantrekken van de mening van anderen

Weten waar jij energie van krijgt

Gelukkig zijn

Met een positieve blik vooruit kijken

Persoonlijke ontwikkeling

In het hier & nu leven

Ik ben je spiegel, je klankbord en samen herstellen wij de balans in jezelf & in je energie dmv:

Energie Sessie


Deze sessie is voor jou, voor al je vragen rondom energie, balans, zelfliefde en hoogsensitiviteit. Wat aandacht mag krijgen, daar gaat de aandacht en de (zelf)liefde naartoe. Tijdens deze sessie leg ik een kaartje voor je en krijg je concrete stappen in de juiste richting in de verbinding met jezelf

Reiki


Reiki is een Japanse alternatieve geneeswijze die jou helpt om blokkades te herstellen en de energie lekker te laten stromen. Reiki laat jouw universele levensenergie weer lekker stromen dmv handoplegging. Het geeft je een fijne, positieve energetische boost en helpt je weer innerlijke rust te ervaren

Reiki Traject

Als intuïtief coach en Reiki healer bied ik trajecten aan om van die oppervlakkige laag de laagjes af te pellen. Diep tot de kern van je zijn te doordringen om terug naar je gevoel, je onderbuikgevoel te gaan.
Dit traject is er voor jou met Reiki sessies en verschillende coachsessies (bij mij in de praktijk of online)

Kaartreading


Het universum geeft je meerdere boodschappen door. Vaak krijg je deze boodschappen niet eens door of negeer je ze. Bij deze kaartlegging komt er wat er aan de oppervlakte ligt door om dit meer aandacht te geven. Prachtig hoe kaartjes jou een stap in de goede richting sturen

Hi, Margje hier

EEN HOOGSENSITIEVE MAMA EN EEN ECHTE POSITIVITEITCHICK MET EEN MISSIE!

Deze missie is:
Vrouwen, mama’s weer in zichzelf laten geloven. Laten voelen dat zij ertoe doen en zichzelf niet voorbij lopen. Terug naar je eigen essentie te gaan: je (onderbuik)gevoel.

Ja, je gevoel is een goede raadgever en je (malende en piekerende) gedachten zijn dat zeker niet.

Ik help jou voorbij alle ruis te kijken en te voelen wat er in je om gaat. Samen met jou ga ik aan de slag om naar je diepere laag te gaan. Begeleid ik je naar meer rust, harmonie en balans en dat doe ik dmv Reiki & Coaching.

De verbinding met jezelf, met je gevoel is key tijdens de healings en coachsessies.

 

 

Waar ik voor sta

Jouw basis = jouw gevoel

Je gevoel zit vaak weggestopt en wordt zelfs “overruled” door je gedachten die je flink kunnen belemmeren. Weg uit die gedachten en de ruis dier daarom heen zit en weer terug naar je eigen gevoel. Weer te gronden om zo stil te staan bij wie jij bent.

Innerlijke rust

Rust is iets puurs. Geen stress meer in je lijf en in je koppie. Weg uit de sleur en weg van belemmeringen en negativiteit, maar alles vanuit positiviteit en kracht. 

Energie & Zelfliefde & Zelfwaardering

Voor het geval jij het nog wil horen: Jij doet ertoe! Jij bent mooi zoals je bent. Jij hoeft niet te veranderen, voor niemand niet. Jouw energie is belangrijk, maar bovenal de liefde van en naar jezelf. Weet en voel dat jij er mag zijn

Review

Afgelopen zomer zat ik zomaar te scrollen door Instagram en daar zag ik Margje al vaker. Ik had op haar Instagram account gekeken en in haar story stelde ze nu de vraag: ” wil je meer weten over Reiki?” Ik drukte gewoon ik “ja”.

Even later kreeg ik een DM en toen is het balletje gaan rollen en heb ik een mooie reiki behandeling mogen ervaren maar ook een aantal coaching sessies gehad.

Ik ben er rustiger door geworden, weet mijn tijd beter in te plannen en misschien het allerbelangrijkste is dat ik me ben gaan accepteren  zoals ik ben en ik meer tijd voor mezelf neem omdat ik ook wat tijd voor mezelf nodig heb.

Bedankt Margje!

Jisca

Margje Brok

Als intuïtief coach en Reiki healer help ik jou bij het herstellen van blokkades en leer ik jou hoe jij kunt vertrouwen op je gevoel. 

Mijn positiviteit, energie & enthousiasme werken lekker aanstekelijk om zo direct aan de slag te kunnen gaan!

Let Connect

Contactgegevens

Postadres en op afspraak
Beatrixstraat 8
5161 HP Sprang-Capelle
Telnummer: 06-40563992

KVK nummer: 78681111
BTW nummer: NL003374412B95

Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring