Zeg vaarwel tegen onrust en overprikkeling

Voel jezelf binnen een maand energieker en ervaar jij meer rust in het dagelijkse leven en krijg jij de tools om altijd op jouw eigen basis terug te vallen.

 

Want zeg nu zelf, je bent mama, vriendin, collega en nog veel meer. Alle deze “rollen” vragen aandacht, soms even teveel aandacht! Hierdoor weet je niet meer zo goed waar je moet beginnen om meer structuur te krijgen in je dagelijkse leven.

Heel begrijpelijk! I get it! 
Hoe fijn zou het dan zijn om meer rust te creëren in je dagelijkse leven, rust te ervaren in je hoofd? Om daardoor ook nog eens lichamelijke rust te ervaren en af komt van die vervelende spanning.

Juist! Dat is precies wat je wil. Rust.
Samen gaan we aan de slag om deze rust in te bouwen in je dagelijkse leven en dit alles met weinig moeite en toepasbare tools om je leven gemakkelijker te maken waardoor jij meer tijd, kracht en energie hebt om te genieten.

– The energy of the mind is the essence of life – 

Blijf niet langer op de oude manier doorgaan.

Het is nu tijd voor jou! Tijd om jezelf serieus te nemen en voor jezelf te zorgen. Fysiek en mentaal. Je bent te lang op de oude manier doorgegaan: zoals je altijd al deed. Dat heeft je niets opgeleverd en het drijft je steeds verder weg van jezelf en van je gevoel. Je zit hierdoor vast in je hoofd en blijft alsmaar piekeren… Je komt in die vicieuze cirkel terecht en om die cirkel te doorbreken heb je de tools nodig om altijd terug naar jezelf & jouw gevoel te gaan.

De oude manier van leven en het alsmaar doorgaan op de automatische piloot mag plaatsmaken voor rust, ontspanning en controle. 

Jij ontvangt tools die jij nodig hebt om die verandering door te zetten in jouw leven en om die veranderingen vast te blijven houden geef ik je tijdens Healing Vibes

Jij wil toch ook vooruit?

En weer terug naar de verbinding met jezelf?

Dan is Healing Vibes zeker iets voor jou! Door de kracht van Reiki te combineren met een coach sessie merk je dat je sneller naar de kern gaat. Door Reiki ervaar jij meer rust, je bent meer relaxed en het geeft jou je energie weer terug. Je zult merken dat je intuitie vergroot en verbetert en het brengt jou meer in evenwicht.

De combinatie van Reiki met een coachsessie is een deepdive in jezelf. Je weet van jezelf al aardig waar jij tegenaan loopt en tijdens de coach sessie zullen we op jouw vraagstukken veel dieper in gaan. Je krijgt dan praktische tips die direct toe te passen zijn en waar jij altijd op terug kan vallen wanneer je even niet lekker in je vel zit.

Healing Vibes is voor jou:

Om terug te gaan naar jouw eigen basis, naar je gevoel

(Energetische) Blokaddes in kaart brengen en deze verzwachten

Jezelf beter fysiek en mentaal beter te voelen

Het herstellen van jouw balans

Wat jij krijgt bij

Healing Vibes

3 Reiki sessies van ±45 minuten

Deze Reiki healings zullen of bij mij in de praktijk (in Sprang-Capelle) zijn of dit kan ook als een afstandshealing worden gegeven, dat mag jij bepalen, waar jij voorkeur aan geeft.

Vooraf zullen we bespreken hoe het met je gaat en waar je evt tegenaan loopt en waar jouw aandacht naartoe mag gaan, dit doen we onder het genot van een kopje thee.

Dan beginnen we aan de healing en laat dan de Reiki energie maar over je heen komen, zonder al teveel verwachtingen.

Wil je nog meer over Reiki weten? ↓

Een Coach sessie

Deze coach sessie zal na de eerste of tweede healing plaats vinden. Net als de Reiki healings zal dit in mijn praktijk zijn of dit zal online zijn. Wat jij het fijnste vind. 

Tijdens de sessie zullen wij echt de diepte in gaan en zal ik je meerdere vragen stellen en natuurlijk tools aanreiken om jezelf open te stellen. Om dieper naar je gevoel te gaan, want daar ligt echt jouw kracht verborgen. Om een stukje te helen wat geheeld mag worden. De balans weer te zoeken en zorgen dat jij deze fijne balans vast kan houden.

Bonus:

Een week lang Whatsapp Coaching

In deze week mag je mij al je vragen stellen. Je ontvangt binnen 4 uur een reactie. We kunnen samen sparren en je zult merken dat het makkelijker wordt om je open te stellen waardoor jij meer vertrouwen krijgt. In de coachsessie kunnen we hier nog dieper op in gaan om tot de kern te komen.

De investering in jezelf

HEALING VIBES

€ 229,-

* Het is mogelijk om dit in termijnen te betalen. Klik op de link voor meer info

Mocht jij nog een vraag hebben? 

Wat doe ik wanneer ik nog niets weet van Reiki?

Dat geeft helemaal niet! Ik denk dat het juist goed is. Waarom? Je geeft dan over aan energie, aan het “onbekende”. Juist die overgave zorgt ervoor dat jij open staat om nieuwe energie te ontvangen en om verandering in je leven aan te brengen.

Wil je vooraf meer informatie? Dat kan! Neem ook eens een kijkje op deze pagina: Reiki. Wanneer je nog meer vragen hebt mag je mij altijd een berichtje sturen op Instagram of een mail sturen naar info@margjebrok.nl zodat we een gratis call in kunnen plannen

Hoe kan ik een Reiki healing inplannen?

Dat kan heel gemakkelijk via de link die jij in je inbox vindt wanneer jij de betaling hebt voltooid. Daarin kun jij direct de 3 Reiki healingen en de coach sessie inplannen. 

Mocht het onverhoopt niet lukken mag je mij altijd een berichtje doen.

Kan ik nadat Healing Vibes is afgelopen, nog een keer meedoen?

Dit is zeker mogelijk! Wanneer jij je nog meer wilt verdiepen in je eigen persoonlijke ontwikkeling zou ik dit zeker aanraden. Het helpt je alleen maar om nog een betere versie te worden van jezelf. 

Mocht je nog intensiever aan de gang willen gaan met je eigen ontwikkeling? Dat kan, dan zou het Mpowered Traject ook zeker iets voor jou zijn. Klik op de link voor nog meer info.

Kan ik in ternmijnen betalen?

Ik begrijp je helemaal, soms is het gewoon gemakkelijk om in termijnen te betalen. Het antwoord is dus ja, dit is mogelijk. 

Je kunt in 1x de betaling doen, maar ook in 3 termijnen van €50 of in 6 termijnen van €25.

Ik woon verder weg, is het mogelijk om de Reiki healing op afstand in te plannen?

Jazeker. Ik biedt dit ook aan met Reiki healingen op afstand. Wanneer jij dit nu prettiger vindt of niet in de buurt woont, is dat geen enkel probleem.

Wat doe ik wanneer ik mijn afspraak moet verzetten?

Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Geen enkel probleem. Laat het wel z.s.m. aan mijn weten zodat we de afspraak kunnen verzetten. 

Je kunt de afspraak zelf verzetten via de boekingspagina of stuur mij een mail naar info@margjebrok.nl