Reiki (online) Groepshealing

Ontvang de universele Reiki energie vanuit huis tijdens een (online) groepshealing

Hoe fijn is het om niet het huis uit te hoeven en toch Reiki te mogen ontvangen? Juist, heel fijn!
Nog mooier om met meerdere mensen tegelijkertijd Reiki te ontvangen.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd wordt wel eens gezegd toch?
Dat geldt zeker voor een groepshealing!

Je ziet elkaar niet en je weet niet wie er allemaal mee doet. Niet iedereen vindt dit namelijk fijn. Mocht je dit wel fijn vinden, mag je dit zeker bij me aangeven zodat ik een groeps app aanmaak.

Na de healing zal er ook voor ieder persoonlijk een kaartje met een boodschap worden getrokken en deze krijg je persoonlijk via mij.

Per online groepshealing zal er een thema zijn wat die healing uitgewerkt mag gaan worden. Wat aandacht mag krijgen. Waar jij voor open mag gaan staan. Welk thema dat per online groepshealing is wordt vooraf kenbaar gemaakt via deze pagina en via Instagram.

 Reiki is voor jou als jij:

Z

Om wil leren gaan met spanning en stress

Z

Meer mentale en lichamelijke ontspanning

Z

Lichamelijke klachten verminderen

Z

Grip wil krijgen op overprikkeling

Z

Meer helderheid en een betere focus

Z

Het ontwikkelen en versterken van je intuïtie

Z

In het hier en nu leven

Reiki heeft enorm veel voordelen. Natuurlijk is het ook een moment om voor jezelf te kiezen. Even weg uit de waan van de dag. Lekker even helemaal niets! Full focus op jezelf.

Voor ieder is het persoonlijk wat Reiki met je doet. Elke healing is ook anders. De energie stroomt exact naar hetgeen waar de energie nodig is. Zo kan het best zijn dat je een healing bijna niets voelt of opmerkt terwijl de Reiki energie wel zich weet te manifesteren.

”Healing yourself is connected with healing others.”

– Yoko Ono –

Wat jij kunt verwachten van een online groepshealing

Whats app verzendlijst

Vooraf (een aantal minuten vooraf) geef ik aan dat de healing zal gaan beginnen zodat jij er aan herinnert wordt dat jij mag plaats nemen op een fijne plek. Ik stuur je nog wat meer info en een Reiki playlist op Spotify.

Hierna geef ik je een seintje wanneer we beginnen en dan mag jij lekker ontspannen en de Reiki energie ontvangen. Laat het maar op je afkomen, zonder al te veel verwachtingen.

De groepshealing duurt in totaal circa 45 minuten

Nadat je de appjes hebt ontvangen begint de groepshealing. Vanaf dat moment hoor en zie je mij niet meer. Jij neemt plaats op een fijne stoel of misschien wel in bed. Op een plek waar jij het meest ontspannen bent.
De healing begint en jij kunt verschillende sensaties voelen zoals tintelingen, het warm worden van ledematen of misschien zie jij wel iets voorbij komen zoals een boodschap.

Zolang jij je openstelt aan de fijne Reiki energie zul je de energie ontvangen en precies dat ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

Een persoonlijke boodschap na de healing

Na de healing ontvangt ieder persoonlijk een boodschap. Ik trek uit mijn kaartendecks een kaartje met de boodschap die op dat moment voor jou van toepassing is. Mocht je dit niet willen of misschien juist nog een kaartje ontvangen mag je mij dit altijd laten weten.

Na de healing kunnen we in de besloten groep napraten over de healing. Wil je dat niet? Natuurlijk is dat geen probleem. Er is ruimte voor hetgeen wat jij wil.

Agenda voor de online groepshealings

Er zullen gemiddeld 2 online groepshealings per maand worden gegeven. Hierbij verschillende data wanneer de healings gepland staan.

– Donderdag 25 januari om 20.00 uur

Het kan natuurlijk zo zijn dat een dinsdag niet uitkomt voor jou. Stuur mij een berichtje op: info@margjebrok.nl
In de komende tijd komen er nog meer data online te staan.

Wat kost een Reiki healing?

ONLINE GROEPSHEAING

€ 11,11

* Een sympbolische bijdrage
* Jij ontvangt Reiki thuis, je hoeft nergens heen
* Voor meer ontspanning en dichter bij jezelf komen

Mijn persoonlijke Reiki reis

Een aantal jaar geleden zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Was ik somber, had nergens zin in en was zo onzeker als de pest dat ik mezelf het liefste niet wilde laten zien. Ik was een soort muurbloempje geworden…

Ik strugglede nogal met mezelf en wilde meer energie, maar het meeste verlangde ik naar RUST. Ik wist alleen niet hoe ik die rust kon krijgen.. Niet alleen dat, ik wilde mijn zelfvertrouwen ook wel een boost geven, want om mezelf zo te blijven afzonderen was geen optie meer!

Toen kwam Reiki op mijn pad. Mijn man kende wel iemand die Reiki deed en mijn man en ik hadden beide wel iets van: het is het proberen waard. Wie weet dat het wat. Niet geschoten is altijd mis.

Wauw!! Wat deed Reiki veel met me. Ik was zo versteld van mijn eerste healing. Het zette heel wat in werking. Mijn lichaam kreeg energie, maar ook een rust. Ik was niet meer continu gespannen, maar begon mezelf weer als mezelf te voelen.

Ik besloot meerdere Reiki healings te ontvangen en ben ontwijs gegroeid als persoon. Ik was zo verkocht aan Reiki dat ik dit zelf wilde gaan beoefenen. Ik wilde me meer gaan richting op mijn spirtualiteit en mijn besluit stond vast. Ik wilde Reiki 1 en 2 gaan volgen en ben daar voor geslaagd. Hierna heb ik ook de opleiding tot Energetisch Therapeut gedaan en heb deze afgerond. Zo trots op!

Nu is het verder de tijd om mijn missie naar buiten te brengen:
Vrouwen en mama’s te helpen om vanuit hun gevoel en hun kracht te leven en bewust te leven. Bewuste keuzes maken en alles puur vanuit zelfliefde en zelfacceptatie