Wat goed dat jij deze persoonlijke uitdaging aan gaat!

Durf jij volledig op je gevoel, jouw intuïtie te vertrouwen? Nee?
Weet jij dat jij een gevoelspersoon bent, maar nu even niet bij je echte gevoel kan komen?

Heel begrijpelijk! Door het moederschap, het piekeren en door overprikkeling kun jij verstrikt raken in je gedachten. Om zo dus de connectie met jezelf en met jouw intuïtie (je onderbuikgevoel) te verliezen. Laat dat nu net het probleem zijn! Teveel in je gedachten, maar niet naar je gevoel durven en kunnen gaan.

Maar wat is intuitie voor jou?

Voor mij is dat een veilig gevoel, van thuis komen en exact weten waar ik op kan bouwen. Het geeft mij zelfvertrouwen en door mijn gevoel te laten spreken krijg ik energie, positiviteit en een fijne balans en innerlijke rust.

Dat wil ik ook voor jou, en jij mag dit jezelf ook gunnen.

Loop jij vast in deze gedachtes?

A

Ik ben alsmaar aan het piekeren en ik kom niet meer uit deze warboel aan gedachtes

A

Ik kan niets hebben, geen geluid of veel mensen  om me heen en alles om me heen wordt me teveel

A

Ik wil alles en voor iedereen het goed doen, maar juist door mijn perfectionisme lukt het niet.

A

Ik ben gefrusteerd en heb hierdoor een kort lontje. 

A

Ik verlies veel van mijn energie en ik kan mijn energie niet opladen. Ben hierdoor moe of beter gezegd: uitgeput

A

Ik sta continu maar “aan” en ervaar nooit de rust waar ik zo naar verlang

A

Ik sta continu maar “aan” en ervaar nooit de rust waar ik zo naar verlang

Je moet je intuïtie trainen, je moet die zachte stem binnen in je vertrouwen die je exact vertelt wat je moet zeggen, wat je moet beslissen.

– Ingrid Bergman –

Waar wij samen aan gaan werken

 

Door je helemaal over te geven en open te staan voor groei en ontwikkeling en natuurlijk voor je eigen intuïtie ga jij alles uit dit traject halen.
Elk traject is heel persoonsgebonden en uniek. Het draait puur om jou en waar jij de meeste groei uit wil halen. Ikzelf laat mij leiden door mijn gevoel. Dit stem ik helemaal op jou af en voel waar jij behoefte aan hebt. Zo kunnen wij samen het meeste uit jouw groei halen!

Onderstaande is wat er absoluut aan bod zal komen:

 

♥ Wat is intuitie? Hoe kan ik mijn intuïtie vergroten en gaan vertrouwen op mijn intuïtie?
♥ Jij leert je grenzen te verkennen en deze ook na te leven
♥ Tijdens dit traject leer je hoe jij dicht bij jezelf kan blijven en je focus te vergroten op hetgeen wat jij nodig hebt
♥ Jij leert hoe jij jouw zelfvertrouwen kan vergroten
♥ Vaker kiezen voor jezelf zonder een schuldgevoel te krijgen
♥ Vertrouwen in je lichaam te vergroten. 
♥ Weten waar jij door overprikkeld raakt 
♥ Meer liefde voor jezelf. Jij mag er zijn en dit mag jij meer gaan uitstralen

 

Meer over Margje,

EEN GEVOELSMENS TEN TOP, DAT IS WAAROM IK ER MIJN WERK VAN HEB GEMAAKT.

Een intuitief coach en een healer, help ik jou bij het vertrouwen op je onderbuikgevoel of zoals het ook wel wordt gezegd: je zesde zintuig.

Je intuitie laat je nooit in de steek, maar door (energetische) blokkades en belemmerende overtuigingen is het vaak lastig om juist bij dat diepere gevoel te komen. Dat is waar ik je bij help: het gevoel van thuiskomen en leren van jezelf te houden zoals je bent en durven te vertrouwen op dat ene gevoel. Dat ene zachte en liefdevolle stemmetje wat je intuitie is.

 Ik werk met een holistische visie en dat wil zeggen dat alles in connectie staat met elkaar. Je lichaam, je ziel en je emoties. Mocht daar ergens een blokkade zitten kan dat je flink uit balans brengen en zorgen voor veel onrust en negativiteit en het continu maar in je hoofd zitten.

Daar help ik je bij. Geef je soms een liefdevolle schop onder je kont en geef je een spiegel. Jouw spiegel. 

 

 

Ik geloof in jou, omdat jij

 

Veel meer uit jezelf kan en mag gaan halen

Doorzettingsvermogen hebt

Zoveel meer power en moois in je hebt

Met meer zelfvertrouwen mag gaan shinen

Mag gaan vertrouwen op dat onderbuikgevoel

Innerlijke Rust verdient

De belangrijkste persoon uit je leven bent

Je grenzen mag bewaken om sterker te staan

– De verbinding met jezelf staat centraal tijdens dit traject –

Terug naar de basis is ontzettend belangrijk. Deze basis ben jij! Terug naar hetgeen waar jij vandaan komt en waar jij voor staat. Dit kan op de achtergrond komen te liggen door verschillende factoren. Vaak is het dan moeilijk om door de bomen het bos te zien. Dat is er precies wat er gebeurd met je gedachtens en gevoelens. Het wordt zo’n warboel… En ja, om uit deze warboel te komen is het fijn als je je gevoelens en gedachtens kan gaan orderenen.

Door verschillende opdrachten die ik je meegeef na een coach sessie ga jij leren hoe jij dicht bij je gevoel kan komen en vooral kan blijven. 

Ben jij klaar om

Z

Een flinke energie boost te krijgen? Niet alleen die energieboost, maar jij leert hoe jij die energie vast kan blijven houden

Z

Om te leren denken? Vaak zit je vast in je aangeleerde denkpatronen en ik help je om deze te doorbreken

Z

Te leren waar jij door overprikkeld raakt. Dat is een zoektocht waar veel tijd en ook emotie in gaat zitten. Ik geef je de juiste tools om dit voor jezelf te onderzoeken.

Z

Jezelf meer te gaan pleasen in plaats van telkens maar die ander pleasen. Terug naar: Wat wil ik? Waar heb ik behoefte aan?

Het Trust your intuition Traject is inclusief

01.

In dit Trust your intuition traject gaat het om 6 sessies van 1 a 1.5 uur per sessie

02.

De sessies zullen via Zoom worden gegeven, maar dit kan ook live (op locatie) zijn

03.

Met toffe (huiswerk) opdrachten leer dichterbij je gevoel te komen

04.

Onbeperkte ondersteuning per e-mail. Ik reageer altijd binnen 24 uur voor vragen.

Bonus 1

Jij ontvangt een  persoonlijk welkomstgeschenk. Helemaal afgestemd op jou en waar jij tijdens dit traject veel aan hebt 🙂

Bonus 2

Om goed in je vel te zitten is het fijn als jouw energie goed is. Tijdens dit traject ontvang jij daarom ook 3 Reiki behandelingen

– Zijn wij een match? –

 Om te groeien en verder te ontwikkelen is het voor jou zeer goed en ik kan wel zeggen essentieel om je open en bloot te stellen. Door je angsten en onzekerheden in de ogen te kijken en die kleine (of grote) “demonen” onder ogen te zien. Ja, dit kan heel confronterend en eng zijn, maar het bied je zoveel moois! Het is een grote overwinning wanner jij dit aangaat.

Daarom vind ik de klik ontzettend belangrijk. Mocht er die zijn ga ik er alles aan doen om je te helpen waar jij de hulp zo hard nodig hebt. Ik ben jouw klankbord en zal jou leren hoe jij je eigen kleuren weer mag gaan zien. Ik geef alles en ik verwacht dat jij hetzelfde doet.

Mijn coaching is geheel zonder oordeel en ik stel mezelf ook helemaal open voor jou. Waar jij mij nodig hebt, sta ik aan je zijde. Zal ik je sturen, maar jij leert vooral jezelf aan te sturen.

Wat zeg jij? Zie jij dit zitten om dit mooie avontuur aan te gaan? Plan hieronder dan een Boost Your Intuition gesprek in en dan zie en spreek ik je snel!

 

Veelgestelde vragen

 

Dummy

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Is dit traject wel iets voor mij?

Hell yeah! Wanneer jij nu aan alles voelt, dit wil ik doen is het nu de tijd.

Mocht je twijfelen zeg ik ook: doen! Weet je, het is nooit te laat om aan jezelf en je eigen intuitie te gaan werken. Vroeg of laat zul je erop gaan bouwen en des te beter is het om dat NU te doen. Veilig, samen met iemand om te leren hoe jij op je intuitie kunt gaan bouwen.

Wil jij eerst nog een gratis kennismaking plannen? Dit kan! Stuur mij een mail naar info@margjebrok.nl of stuur mij een DM via Instagram.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit traject?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is mijn investering?

Allereerst wil ik aangeven dat dit een investering in jezelf is en in je toekomst. Hoeveel kost het je nu om niet lekker in je vel te zitten? Om niet het beste in jezelf naar boven kunnen halen en daar juist onzeker van te worden? Juist, het kost je alleen maar negativiteit en dat is juist waar ik verandering in wil gaan brengen.

De investering voor dit persoonlijke traject is €633,-
Jij mag dit ook in 3 termijnen betalen (dan komt daar €33 bovenop).

Natuurlijk ontvang jij voor deze investering ook nog bonussen en dat zijn:

– Een welkomstgeschrenk helemaal op jou afgestemd.
– Omdat alles met elkaar in verbinding staat zal ik je uitnodigen voor 3 Reiki sessies. Dit om te ontspannen en te voelen waar de energie mag gaan stromen.

Kan ik meerdere sessies bijboeken?

Natuurlijk is dit mogelijk! Ik weet dat jij al ver kan komen met 3 sessies, maar soms heb je net nog meer sessies nodig om nog grotere stappen te kunnen zetten. Om nog meer te kunnen en willen bereiken. Na deze 6 sessies evalueren wij uiteraard hoe jij de sessies vond en bespreken wij of jij nog sessies nodig hebt.

Mijn vraag staat er niet bij

Mocht jij vragen hebben, stuur mij gerust een mail naar info@margjebrok.nl. Ik zal z.s.m. antwoorden en zal ik je verder helpen.

Margje Brok

Als intuïtief coach en Reiki healer help ik jou bij het herstellen van blokkades en leer ik jou hoe jij kunt vertrouwen op je gevoel.

Mijn positiviteit, energie & enthousiasme werken lekker aanstekelijk om zo direct aan de slag te kunnen gaan!

Let Connect

Lets Get Social